Én értem. Okai vannak mindig ki mikor mennyit ad-vesz. Mások nagyrészt a poziuk alapján itélik meg ezeket így vagy úgy. A vírusos helyzet azért keményen hat.
minden esik, mert covid pánik 2.0-van. Aki februárt megélte, az most okosan nem dobál, hanem gyűjt. jön a 2. kör a gennyesre keressük magunkat játékban.
A BÉT megszokott kegyelmezni azoknak akik először nem teljesítik az elvárt feltételeket,azaz nem szokták első alkalommal visszaminősíteni. Egyébként ez az árfolyam így a jó jelentés után,még akár a cégnek is jól jönne,ha csipegetni akarnának a papírból. Nagy növekedést várnak a következő évektől. Logikus lépés lenne,hogy növelik a saját részvény állományukat.
Valaki tudja, hogy milyen időszakonként vizsgálják felül a likvid kategória kritériumait? Mikor esedékes a következő, ill. mekkora időszakot vizsgálnak? (arra gondolok valamikor jönnie kell milliárdos forgalmú napoknak ha azt akarják, hogy likvid maradjon)
Szerintem a vírus para miatt többen csökkentenek. Nincs ezzel gond. Sokan félnek,hogy lesz 1 nagyobb menet lefelé a tőzsdéken. Remélem osztalékig marad a liftezés. Jobb olcsón venni mint drágán.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.