Nem az 1,2 milliós forgalomból következtetek erre hanem a q2 után elindult lejtmenetből, esetleges Usa korrekcióból és a brokik játszadozásaiból a 4igben. Párszor már leírtam hogy 4igben van egy alap pakkom amihez nem nyúlok és van egy másik pakk amit adok veszek. Leírtam pl. amikor eladtam és Cig-et vettem, majd visszavettem. A hullámokat megjátszom a 2. pakkal, nem véletlenül írtam már előre hogy q2 után esést várok. Brokik játszadozásait a 4igben sokszor előre lehet tudni. A 4ig egy növekedésben levő, fejlődő cég, de egyelőre a spekik játszótere. Amíg nem kezd el nagy forgalommal emelkedni a jó fundás hírekre, nem kezdik el venni igazi befektetők addig ez így is marad.
Istenem, tényleg 1,2 milliós forgalomból adódó -1%-ból már arra következtetsz, hogy meglesz a várva várt 500-ad? Azt nem értem, hogy miért nem használod ki inkább ezeket a hullámokat? 10-20%-ért már le sem hajolsz? Nekem nincs gondom azzal aki máshogy, negatívan, pozitívan látja a részvény jövőjét, de arra amit Te csinálsz nem találok szavakat. Állítólag mindig tele vagy papírral, mindig venni akarsz és mindig lefelé várod. Hogy van ez?
Nem nagyon viselte meg a világ tőzsdét a tegnapi USA korrekció szerintem. A tesla pl 3 napja esik 500rol 400ra, és itt ebből érezhető volt valami? A bux +1% volt tegnap :) kis forgalommal esetleg valakik majd rajatszanak reggel a nagy halálra :)
Én sem dobom. Az osztalékra várok hogy bevásárolhassak. Ha esik akkor olcsón tudok venni. Ha így növekszik a cég akkor jövőre megint fizet osztalékot. A sok jó hír egyszer csak beépül az árfolyamba. Lehet hónapokig itt lesz 500-600 körül aztán egyszer csak megindítják és 800-900 lesz pár hét alatt. Ez is benne van a pakliban. Ahogy Rice is írta jó lenne még olcsón venni az osztalékból.
Azért azt ne feledd, hogy az elmúlt év decemberében a vírus hatása előtt a 4IG árfolyam felezett és most vagyunk azon a szinten. Eközben a Dow jones történelmi csúcson volt éppen. Ami kb a jelenlegi árfolyam.
https://www.youtube.com/watch?v=24hGyKZp4Yk&ab_channel=ZsBarta Én valószínűleg nem fogom dobni, mert koszorús költőnk, Gangsta Zoltán életfilozófiáját vallom a magaménak, miszerint "Két végén égetjük, teszünk mi rá, a pokolban az ördöggel bulizunk tovább." :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.