Ahhoz hogy emelkedjen nagyon komoly hírnek kell lennie. Műhold, q2, milliárdos munkák elnyerése nem mozdította felfele , sőt inkább esett a jó hírekre.
Ha jókor dobnak be a punnyadás után valami hírecskét, könnyen felfelé veheti a rv-ár az irányt az osztalékvágás után. Szerintem potenciál meg van erre, az időzítésen van a hangsúly - persze, csak ha így akarják.
Korábban írtad hogy az osztalék feléért tervezel vásárolni, szóval 15000 részvény x 2 x árfolyam 620Ft ? / osztalék 22Ft = 845454db 4IG részvényed van :D 524millió csak 4IG-ben. Most már hivatalos, rice egy bálna.
Ha osztalékból tényleg bevásárolsz akkor egymagad 800ig repítheted az árat ilyen forgalom mellett ami most van. Nem tudom milyen hírek hatására lesz itt forgalom , de amúgy az egész béten nincs forgalom.
Te is beszálltál oda? Régi tapasztalt motoros vagy itt. Nem gondoltam. Érdemes 1 csere,még akkor is ha nagy bukóval nyit ott a papír. Én is úgy gondolom,hogy itt jöhet majd 1 ugrás,akár hír nélkül is 700 fölé,de remélem osztalékig hullámzások lesznek,mert venni akarok még az oszi feléért. Itt 2 éve folyamatosan jó hírek jönnek és egyre nyugodtabban ülök a kezemen.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.