Pontosan, jelenleg az USA piac elviszi a pénzt és a fókuszt. Jog még funda is számítani, nem csak az, hogy egy cég melyik szektorban van. Lesz még a Tesla 200 dollár és a 4ig 900. Nem idén, de lesz. :)
Sajnos nincs pénz a rendszerben. Ennek több oka is van, nem csak a covid ,sokáig lehetne sorolni. Nincs vevő és nem is lesz egy ideig szvsz.A BÉT forgalma szinte csak srv ből van
A kereskedés első félórájában volt 20 milla forgalom, az utolsó félórában 20 milla , a maradék 7 órában a maradék 20 milla. Ez nagyon gyenge. Ráadásul az utolsó fél órában nagyon adták.
Esik,de mire,pont emiatt mert nincs rá ok,felesleges pánikolni,a cég erős,pár hét és vége lesz remélhetőleg ennek az őrületnek,vissza tér minden a normális kerékvágásba. Kitartás mindenkinek!
Kezd olyan "Opus szájízem" lenni. Jó eredmények és milliárdos nyert pályázatok ellenére sem emelkedik az árfolyam. Annak ellenére, hogy bízom a papírban (különben már dobtam volna) egy ilyen nap után hatalmába kerít az a "mi a bánatot keresek itt a BÉT-en?" érzés...
Mire indul nem tudom, csak azt hogy mire nem. A jó hírekre, jó eredményekre nem. Mivel a q3 nagyon jó lesz így módosítanom kell az év végi céláram 800ról 600ra:-).
Korábban írtam hogy a cég jó, folyamatosan növekedik. Árfolyam az más tészta. Én amúgy is esést vártam 600 alá hogy forgalmat generáljanak mert 600 , pláne 650 fölött nincs forgalom.
2020ra +20% növekedést várnak minimum. Eddig is sokkal többet növekedett és valószínű a kb.35%-os növekedést tartja is a cég. Ezek az előrejelzések akvik nélkül vannak. Ha jönnek az akvik, sokkal nagyobb lesz a növekedés. Tehát csak akvikkal lesz képes a cég 2 éven belül Közép-Európa legnagyobb informatikai cégét felépíteni. Ez viszont azt jelenti,hogy lesznek akvik és valószínű 1 éven belül több külföldi országban is megjelenünk. A kérdés az,hogy idén mennyi és mekkora akvik lesznek? Nem kell mindig sopánkodni. Azt kell látni,hogy a cég jó és növekedik folyamatosan. Majd az árfolyam is fog.
"A nagy növekedést várnak a következő évektől " : mi számít nagy növekedésnek mert idénre 20%os növekedést várnak de jövőre és utána csak 10%ost. Legalábbis a jelentésben és a nyilatkozatokban ez volt. Nem is értettem mert közben meg közép európai nagy IT cégről beszélnek.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.