Így van,a digitalizációè a jövő,azok a cégek fognak nagyra törni,akik ebbe az irányba indulnak,és ez nem felbeszeles,de a 4IG ennek a zászlós hajója Magyarországon.
Én nagy TA párti vagyok, de sztem egy coviddal tűzdelt lepkefing forgalmű nyárból bármit levonni nagyon nem visz semerre. Amíg az USA-ban dőlnek a rekordok, addig itt eltűnt a pénz a piacról. Szeptemberben visszaülnek az jóemberek a székbe és megnyomják a vétel gombot. Valahová rakni kell a lóvét és ha már választani kell, akkor inkább az IT, mint az olaj vagy a bank.
Én jövő hétre már 700at várok,de majd a piac eldönti. Egyértelmű,hogy egy jó Q2 északnak fogja indítani az árfolyamot. Ameddig nem jön akviról bejelentés,nyilván nem várható 800 vagy afölötti árfolyam,viszont semmiképp sem várnék 600 alatti árakat,a türelmetlenek majd eldobáljak,ez mindig is így volt,ameddig van rá kereslet,és úgy látom 650 alatt már porszívó van,addig nem kell aggódni és fölöslegesen ide vetíteni a kaszást. Van még 3 nap,lassan mindenki vissza rázódik a hétköznapokba,ne felejtsük el,hogy osztalék is lesz,komolyabb probléma nincs a cégnél.
Ha nem állnak alá a vevők, akkor törvényszerűen be fog következni. Kérdés mi az a szint, ahol megjön a vételi erő, illetve mi az a hír, ami ki tudja innen mozdítani az árfolyamot. Na és hogy melyik lesz előbb. A forgalom nagyon nyári, majd lesz irány, ha lesz forgalom.
Akkor a chart magyarázat: -nincs alakzat ami fölfelé mutatna, így a korábbi csúcs az ellenállás 700-on, a 2. jön, Egon 4.-re töri át dogmájától messze van -Golden Crossban nincs olló, így inkább tűnik hatástalannak -forgalom lepkefing -foshszínűvel felrajzoltam a lobogtatás végét, amíg még Flag volt, utána egyre csökkenő mértékben nem az, mostanra a rúd hosszának a 2x, elég sokat kell inni ahhoz, hogy valaki annak nézze http://www.keptarhely.eu/images/2020/08/25/v00/20200825v00ts9xxf.png Van aki még a 700-at sem várta ki, pedig 900-at rajzolt.
Én pont most nem spekiznék pl. mert szépen szörcsög fel az árfolyam és nincs volára kilátás. Ez nekünk befektetőknek jó, mert a pletykára rárántott spekinek sírás a vége. Nem szeretnék most hirtelen 750-es árfolyamot csak azért, hogy pár nap múlva 640 legyen és itt sírjon a jónép. Szépen menjünk csak fel. Materplastom is surranópályán megy vissza a helyére. :) Ez a jó.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.