Én tartom,nincs értelme a semmiért eladni,covid ide vagy oda,a cégben nem okoz kárt,pár hét és kijelentik,hogy megvolt a csúcs, éppen szeptember 25.-èt írják a maxnak,kamu az egész vírus mizéria. Ki kell várni az osztalékot, aztán októbertől indulhatunk 800 környékére. Kitartás!
https://invst.ly/rvl05 Én ezt izzadtam össze pár napja, azóta 0,618-ig is felkorrigált minute b de annyira nem okoz vészes eltérést. Persze senki ne vegye készpénznek, csak egy (vagyis 2) elképzelés.
Azt azért nem árt hozzátenni, hogy még mindig nincs forgalom. Az egész napi forgalom egy nagy semmi, egy közepes pakkal már simán tudsz verni vagy emelni az árfolyamon 5%-ot. Értelmezhetetlen, ha trendet akarsz keresni.
Q2 után sokan 700 fölé várták, nem sokan gondolták hogy a következő kereskedési napon már 620ért is lehet venni. 620 körül már komolyabb eladások voltak, ez nem sok jót ígér. Komoly támasz szerintem 500 nál lesz. 700-500-700 ezt várom.
Negatív nagyon a hangulat...Kérdés vajon mi az az ár ahol már támasztani fogják a papírt, nagy pánik eladások, 620ig beverte valaki,semmi jót nem sejtet ez a mai nap. Záróba valaki megszánta a népet és felhúzta,hogy 63X legyen,köszi neki :D Ameddig kitart az amerikai rally,talán nagyobb zakó nem lesz( mint tavasszal), viszont ha ott is megindul a konszolidáció,a jó isten mentsen meg minket...Szeptember 21-től osztalék megfeleltetés,én még azt is el tudom képzelni,hogy direkt leverik a nagyobb osztalékhozamért,de ne legyen igazam. Nagyon kétesélyes minden,elvileg mennünk kellene 700fölé,aztán itt szenvedünk a 600-650 közötti tartományban,vicc az egész.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.