Na, éreztem én, hogy itt valami nagy ugrás lesz, valami nagyon ütős hírt várok a füge kapcsán, durva árfolyam szárnyalással!!! A Union Jack részvényeimet az elmúlt hetekben mind Etelnek adtam, hogy adja el, és vegyen belőle 4ig-et. Jól tettem? Jól tettem!! 4ig fel, fel, fel!!!
Volt már erről szó, említették többen is. Mivel csak spekulálni tudunk, nem írnám be többedjére. A mottóm jelenleg: "Hope for the best, prepare for the worst and expect nothing." :)
"Amennyiben a Kibocsátó értékpapírjainak kereskedését befolyásoló információ(k) a felfüggesztés fenti időtartamának vége előtt a tőzsdei szabályoknak megfelelően nyilvánosságra kerül(nek), úgy a Tőzsde vezérigazgatója a Kibocsátó törzsrészvényeinek és a kapcsolódó származtatott eszközöknek a kereskedését határozattal visszaállíthatja"
Ez oltári nagy hülyeség lenne. Itt volt hír bőven, mégis szinte egy helyben toporgott/toporog. Attól, hogy most felfüggesztik, és kijön egy újabb 1-2 milliárdos hír, nem fog megindulni. Több lenne a kár, mint a hasznon. És ezt a vezetőség is jól tudja. Én az Opust és a 4IG-et már régen különválasztottam hitelesség és vezetői potencia szempontjából.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.