Volatilis minden valamire való részvény, nagyon nehéz aljakat és tetőket elkapni, sőt szerintem lehetetlen. Viszont ha jól sikerül elkapni, szépet lehet fogni rajta, de kétségtelen, hogy lutri és nagyon kaszinó fílingje van... Re: 1676.-
Nem eszik ilyen forrón a kását. A háborús propagandát csak a KGB tartja fenn, mert megpróbálják a az olasz GDP sem elérő országukat nagyhatalomnak bemutatni általa, pedig csak egy hatalmas benzinkút amit egy mafia irányít titkosszolgálati eszközökkel (lásd MacCain).
Igen ha és mondom ha lenne is valami tűzszünet,akkor Kína,meg orosz baráti országokat akarnak "békefenntartónak"!Zárjuk le a háborút,mert kiutálnak a többiek innen!Figyelek ma,mert lehet lesz olyan papír amit el kell kezdeni gyűjteni ma!Holnap kéne Pestre menjek,bankpalota,de a fiamat akarom vinni,sofőrnek,meg bele akarom vinni a kereskedésbe is!Üdv sprint!Sok nyerőt!Éljenek soká az 53-asok!!
Én dobtam be 1700-ra eladásokat,de nem vették meg tegnap!1698 volt a max asszem!Nem jó jel!Kicsik full nem veszik,azok 2ft -on gondolkodnak,akik meg vették megvolt beszélve hogy 1700 alatt kell venni,de inkább 1680 körül tegnap!Mára mi lesz a parancs?1.5 óra,azt kiderül!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.