Hírek nélkül bőven elég szerintem az 1700 körüli szint. Azért a Rheinmetall növekedése nálunk is számít, mert még 3 éve tuti, hogy fele bevétellel és kisebb nyereségességgel számoltak a közös cégnél. Ha majd a piac beárazza a hadiipart is cégnél, lehet nagy szárnyalás ez miatt is. Most még csak a telekommunikációs szektor átárazása miatt emelkedett és az űripart vették részben észre a befektetők. Egyébként a Rheinmetall még bőven pénzelheti a céget. Akár majd újabb részvény jegyzésnél, vagy akár cégként hitelezheti majd. Lesz itt pénz mindenre is :D 1654ft
Tegnap este felszálltak Oroszország TU-160-as stratégiai bombázói,köszönetképpen a 337 ukrán drónra,amivel támadták őket!A légierő vadászgépei pedig kelet-Ukrajnai településeket támadtak!Peszkov azt mondta,ezzel a tegnapi dróntámadással megakasztották azokat a tűzszüneti tárgyalásokat,amik még el sem kezdődtek!
" Antony Blinken amerikai külügyminiszter a leköszönése előtt elismerte, hogy Washington jóval az orosz különleges katonai művelet megkezdése előtt megkezdte Kijev felfegyverzését. " Blinken interjú, a New York Times-nak, a leköszönése előtt .
Nem értem Ukrajnát régen mienk és az oroszé volt Már első nap meg kellett volna adniuk magukat! Szerintem holnap lehet reggelt felpatt Btc mutatja és hogy meddig?
Ezt az álláspontod nem osztom! Putyinnak pontosan az kellett volna, ami Trumpnak, a földben lévő "kincsek", plussz a termőföldek, meg amiről még nem tudunk! Nem a demokrácia bölcsője volt Ukrajna az biztos, de kicsiny országunk hol tart 15 évnyi euban való kormányzással? Aki meg civilekre támad, az háborús bűnös! .
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.