Rám is rámerőltetett egyik haver egy Teslát!duál motor!Odaadta hogy teszteljem!Hát nekem nem kéne az biztos,ingyen se!Jól gyorsul egy darabig,ennyi az össz pozitív benne!Amúgy gagyi az egész szerintem!Nekem halálfélelmem van benne nagy sebességnél,nem érzem magam bent biztonságban az biztos,meg olyan érzésem is lenne ha mondjuk meg kéne vegyem,hogy ellopták a lóvémat,mert nem kapom érte azt,amennyit kiadtam!Apámnak annak idején volt egy Tesla lemezjátszója,azon hallgatták a Koncz Zsuzsa,meg az Illés együttes lemezeket anyámmal!volt kislemez,meg nagy lemez!Nem szabadott hozzányúlni,mert akkor a fater elvert volna,ha baja lesz a lemezeknek!
Ugyanazt mondod Marika amit én!Amerika is magasan van!Mire?Pont arra mint itt is minden!A nagy semmire kábé!Lehet hogy menni fog a bicikli tovább,de meddig?A csillagos égig biztos nem!Sok papír ment itt is 50-100%-ot,meg 3-4x-ezett meg 6x-ozott az Opus majdnem 110ről,stb!Lehet játszani,meg kell is ilyenkor,nem rémisztgetés,de amit Orbi is mond,nemcsak egy oldala van az éremnek,és háború van!Ha ezt el is mosták a politikusok úgy,hogy itt mindenki azt hiszi,hogy biztonságban vagyunk,azt minden fasza,mi kivül esünk az eseményektől!itt van március közepe!Mit mondott Trump?Lezárja a dolgokat!Mi volt pár napja?Egész EU megszavazta újra,háború,önteni a pénzt,fegyvert,mindent tovább!Én nem vagyok ettől nyugodt,aki meg az,lelke rajta.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.