De minden viccet félretéve,én nem vagyok nyugodt se háború ügybe,se gazdasági háborúk ügybe,se semmibe! Szerintem rövid és közép távon is esés lesz a tőzsdéken most,és erre kereskedek!Pénzbe menekülök,és várok!
Következő van:2-3 nappal ezelőtt az Orosz erők teljesen bekerítették a Kurszki régióba betört Ukrikat,és folyamatosan tűzérségi támadás alatt tartják az egyetlen utat,ahol még utánpótlást tudtak volna kapni!Magyarul azoknak végük van,és a bohóc most azért akarna tűzszünetet!Na már most amig ott meg nem adják magukat,vagy meg nem halnak,addig Putyin semmiféle tűzszünetbe NEM FOG BELEEGYEZNI!Ez olyan biztos,mint hogy most jöttem haza az uszodából!
Várd ki!Rám is rámcsöröghet a Jennifer Lopez,hogy menjek el vele vacsorázni,meghív!Minden lehet itt!Vagy az összeszáradt múmia kitalálja támadjuk meg Oroszországot,és kényszerítsük térdre!Az a biztos!
Breaking: Ukrajna rábólintott – harmincnapos tűzszünet jöhet! Cserébe Washington „azonnal” feloldja az ukrajnai segélyek és az információcsere szüneteltetését.
Szerintem USA egyszerűen csak korrekciózik, ha a DJ hónapos chartra nézek! Nem gondolom, hogy 40K alá esik! Ma az OPUS tippem bejött! :) Csíptem belőle mert már túladott volt! Szerintem a cég (4IG) szép jövő előtt áll, így tartom minden részvényem, ha esne akkor pedig bővítek...
Szia! Rice nem fog eladni egy darabig, mint ahogyan én sem fogok. Egyebkent az egész napos forgalom 166e db volt, ami Rice pakkjának még a felét sem közelítette meg
amúgy nagyon árulkodó a jelenléte, már-már szándékos, amikor feltölti kerek nagyobb mennyiségekkel a vételi oldalt, és öntésnél látszik is, hogy egy vevő. Türelmi játék ez.
É itt? Reggel írtam, hogy vettem, meg még 1612ön, csíptem 1200db-ot. Ennyi lóvém volt. Remélem utólag kiderül, hogy ma a zavarosba kellet halászni. Ilyen gyenge napon nem is tudnám a pakkom eladni :D még akkor sem, ha a felét megtartom több évre. Írtam, hogy nem érdemes mindig az árfolyamot sasszemmel figyelni, mert a beírások az embert befolyásolják és hibát csinál. 1650ft és 266milla
ma is várta a vevő, hogy majd lesz nagy vásárlás, hatalmas pánik hangulat, de nem igazán jött össze. A hét további részében rá kell kapcsolnia, mert lemaradó, mehetünk 1700 fölé, vagy még tovább. Határ a csillagos 4iG.
Bőven benne van a pakliban én is valami hasonlóra gyanakszom (ezért is most vásárolgatok). Csak már nem szeretem az ilyen jellegű politikai intézkedéseket végig nézni, a trottyos öregektől...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.