Pedig a TV mindig aszondja, hogy ezek a fiatalok milyen agresszívok a számítógépes játékoktól. Gondolom a Rambót is látták, szóval én azért nem becsülném le őket ennyire. :D
Figyelem persze de nem is kell mindenben azonosulnom pl Trump donteseivel. Tegnapi USA eses utan a mai napra remelem pozitiv iranyba mozdulnak. Itt is mehetunk feljebb.
Ez a deszka, fenék nélküli nő akarja a fiatal férfiakat vagohidra külden! Puszi a Zelenszkijnek ki tudja.hogy nincs e más is, bajologva néz rá mindég! Ezegy madam, ebben a kuplerajban! Remélem azért az OTP részvények nem.megy a levesbe!
Tegnap az öregasszony megint 800 milliárd eurót akart fegyverkezésre költeni?Mi törtênt?Mióta Trump van,nincs ukrán nemzeti kosztümbe,meg az ukrán kitűzője sincs felrakva!Amúgy ki fog harcolni?Apám meg én?Kire számit?A 20 éves telefontnyomkodó gyerekekre,akiket anyuci visz az iskolába kocsival mert fúj a szél?Elvennék a telefonjukat pszichiátrián lenne a fele másnap!Egy csirkét nem tud levágni egyik se!Ezek fognak oroszokat ölni szerinte?Azért én kérdeznék pár dolgot tőle,mikor kezdi az agymenéseit propagálni!
Trump ámokfutása elég durva, a vámokkal 2 naponta mást talál ki, mindent szétver, amit lehet, csak Izrael felé nem számít a pénz, Netanjahu és Putyin a 2 haver. Usa piacról menekülnek a befektetők, hozzák a pénzt Európába és Ázsiába.
Én eladtam mindent háború kitörése után!Azt hittem nem fog utána felmenni már!De mindegy!Kellett a lóvé tőzsdézni!Csak úgy szabad venni,hogy el is hozzátok,csak egy tanács mindenkinek!Nehogy a végén egy papír legyen a vége,hogy van aranyatok!A papír elszáll,az arany megmarad!Én ilyen drágán már nem veszek azt sem szerintem!
Én is azt gondolom, hogy bár lesznek egyedi sztorik, de összességében a bizonytalanság és a kiszámíthatatlanság sosem tesz jót a gazdaságoknak. 2026-ra 2030 között szerintem egy súlyos recessziót is meg fogunk élni, hitelek összeomlásával és a piacok átalakulásával. Nem hiába van ATH közel az arany ára. 2010-ben 930$ volt most lassan 3000$. Én még most is veszem a fizikai aranyat, pár nagyon apró tételben, mert sztem nem itt van a vége.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.