+1 a nagyköveti kinevezés mellé diplomata útlevél dukál, ami védettséget ad kb mindenhol (célszerűen ott is, ahol nincs konzuli szolgálat), illetve jelentősen megkönnyíti az utazást, ügyintézést.
A hozzáértőktől kérdezem: az ugye jó előjelnek számít, hogy egy ilyen hirtelen és viszonylag nagyobb esés után ennyire szépen tölti vissza a szinteket, szinte kevés forgalommal? Mert ez így szerintem ismét bizonyítja a papír erejét.
Amúgy pontosan most fog kiderülni, hogy mit tud JG. Egy ilyen felhatalmazással, OVén kívül senki sem szólhat neki a hogyan és mit-be. Teljes szabadkéz van és OVnek jelent közvetlenül. Remélem bölcs ember és tudja ezt kezelni, akkor szépen menni fog.
Szia! Úgy látom nem érted a rendszer lényegét, Jászai akkor fog távozni a 4ig-től, ha szembe megy a rendszerrel (az elmúlt 15 évben volt már rá példa, Spéder, Simicska....) JG annál okosabb hogy ezt tegye, Ő rendszer párti, a nyaralás is bizonyítja. A nagyköveti kinevezés azért kellett, hogy önállóan tudja képviselni MO és OV érdekeit hadiipari, űripari, stb. üzleti tárgyalásokon, mivel azt is tudjuk, hogy OV nem foglalkozik "gazdasági ügyekkel". Egy ilyen kijelentés után OV-nak el kell határolnia attól magát, hogy a szerződés gazdasági előnyökkel is jár, nem csak politikai előnnyel.... OV csak politizál. Jászai most azt a pozíciót kapta meg OV-tól, hogy az üzleti partnerek egy tárgyaláson közel azonos rangú partnernek fogadják el, mint OV-t vagy SZP-t. A kormány elhatárolódik a politika és a gazdasági előny összekapcsolásától, azt külön kezeli. Jászai pedig mostantól összefogja azt!!!
Csak megjegyzem, ha ma 1740ft felett zár, az történelmi max záró lesz! és valószínű lesz! ha nem lesz, nem lesz! :D Napi átlag 1775ft 1776ft és 293milla madrid szerint mindig adják és esik, (már 600 óta :D) de akkor, hogy lehet történelmi záró? vagy talán én vagyok hülye?
Én se értek sok mindent!Az a baj,hogy azt hittem hogy majd idővel mindig jobban átlátom a dolgokat,de ahogy mindig többet tudok,annál inkább rájövök,hogy semmit se tudok!Jobb ám hülyének maradni,azt úgy meghalni sokszor!Kevesebb stressz,és hosszabb élet is garantáltabb!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.