Ezek szerint 3an csipkeditek. Egyébként nektek pont az a jó, hogy a cég nem veszi, mert így olcsón többet tudtok venni. Ha a cég venné, szerintem már min. a 900 kapujában toporogna. 793ft és 19milla Jó lenne ha vége lenne ennek az altatásnak.
Szerintem ez tudatos a vezetők részéről. Altatják a papírt, hogy ne kerüljön rivaldafénybe, így ne sok kisbüfivel osztozkodjanak, ha egyszer megindítják.
ok, nem kiszáll de leépít a pakkjából. sztem nekik most valamire kellhet a cash. Kopasz meg nem teszi meg neki a szivességet, hogy felbassza az árfolyamot, hogy drágán adja el.
Szerintem a kicsiknek ha kell a pénz, vagy más papírban nagyobb emelkedést várnak, akkor minden szinten képesek adni. Az biztos, hogy a törökök nagy nyereségben vannak, mert a lírájuk sokat esett és itt megéri nekik adni, ha kell a pénz máshova. Egyébként nem gondolnám, hogy ők kiszállnának, csak valószínű csökkentenek. Feltételezem, hogy ők ismerik a cég hosszabb távú terveit. Egyébként tegnap írtam, hogy a cég 4 országban van jelent, de Egyiptom kormányával is együttműködést írtak alá és az már az 5. ország lenne. Nem emlékszem, hogy ott már alapítottak céget? Nagyon nagy tervek vannak itt, de az árfolyam sajnos megfeneklett :D A szomorú az, hogy a cég nem is próbálja meg, kicsit felfelé tolni. Na ez ami érthetetlen. Gloster szerintem más. Ott teljesen megy a marketing, hogy feljebb kerüljön az árfolyam. Sok kisebb céget vesznek és ezzel is próbálják feljebb tolni, majd eladják, mert tisztítják a portfoliót... Nem könnyű nagyot alkotni 2-3 év alatt. Mondjuk a 4IG megcsinálta és most pont ezen a példán sokan a Deltában várnak nagyobb akvikat,stb. Sajnos ott sem lesz nagy akvi, hiába várják. Informatikai céget nem adnak sehol olcsón. Deltában is marad a csoda várása, még pár évig. Itt viszont szerintem 2025ben már komoly nyereség jön (csak az adók kivezetése miatt marad a cégnél 20milliárd)és akkor elindulhat az árfolyam és jöhet a csoda,talán 2000 felett.
TA alapján nincs még vége a csökkenő trendnek. Lehet, hogy még olcsóbb árat várnak. A török szerintem továbbra is adja, ez egy megérzés. 10K-20K-s pakkokat kicsik nem tesznek be ezen az áron, mert nem jön ki a matek. Ugyanaz a helyzet, mint a Glosterben. Ott is van egy nagyobb kiszálló, aki szétkúrja a növekedést azzal, hogy mindig beönt vagy beáll nagy csomaggal. Ott annyiban más a helyzet, hogy a napnál is világosabb, hogy a cégnek nincs pénze megvenni ezeket a pakkokat (sőt hát ők fizettek neki részvénnyel), itt meg elvileg van. Inkább kézilabdát, meg kajak-kenut támogatnak belőle, gondolom valami TAO-s biznisz miatt, mint hogy visszavegyék egy nagyobb tulajtól a pakkjait. Majd eladja olcsóbban, gondolják...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.