Sziasztok! A nagy esesekben a lelkibekem megorzese miatt, felejtobe rakom a 4IG pakkom, de megtartottam minden darabot. Mi a mostani emelkedes oka, nem kovetem egy ideje most pedig nem talaltam semmit. Valaki par szoban ki tudna segiteni?
Ez így van,de még pl. kedden senki nem gondolta, hogy csütörtökre itt leszünk. Tegnap is kevesen merték kimondani, hogy ma 800 felett lesz. Reggel még 799es nyitó látszott, de jöttek a vevők nyitás előtt, ahogy vártam. Sokan majd akkor jönnek ha 2-3 héten keresztül lépeget felfelé. Régebben is írtam, hogy sok kicsi majd 900 felett veszi észre. Ezt tartom most is, mert sokan úgy gondolkodnak, hogy a 800 feletti szintről mindig lecsúszott. 819ft és 134milla orbitális 840 felett lenne komolyabb tér az emelkedéshez? Akár 900ig? A mai záró nagy kérdés, talán itt 810-820 közt lesz.
szia, egyelőre ez még csak speka pénz és még jöhetne az Opus, Mtel, és nagyot rallizó társaikból, mind keresik, hogy mibe lehetne megforgatni, reméljük, hogy ők is fantáziát látnak ebben, és a közeljövőben már nem kell támogatni az árfolyamot.
Én úgy gondolom, hogy ez majd lassú menet lesz. a cég ezért napi szinten, minimális tételekkel fogja venni. Ez a saját rv. vétel több pozitív üzenetet is jelent. 1, A cég tényleg olcsónak tartja az árfolyamot. 2, Van pénz és pozitívan látják a jövőt. (1 milliárd nem kis tétel) 3, Ha rv. kibocsátás lesz jövőre, akkor magasabb árfolyamon lesz, mert tuti nem adnak másnak az alatt, amennyiért a cég vásárolt. (Ez nagyon pozitív!!! mert féltem, hogy az miatt nem veszik, hogy olcsón tudjanak higítani) 4, Nem a cég akarja mesterségesen felpumpálni az árfolyamot, csak kisebb, napi tételeket vesz. 5, +400milliárdos értékteremtést nem a saját rv. vásárlásával akarják elérni. Gondolom majd jönnek hírek, eredmények,stb. 6, Mivel 5% a limit, március után további vásárlások is jöhetnek, mert akvikra is lehet használni a saját részvényt, ahogy már fizettek is vele az Innobyte ért is. 826ft és 115milla
1 hónapja még többen itt 520at írogattak :D Most hol vannak? mit írhatnak? Többen szidták a céget és írták, hogy megunták, kiszálltak 800 alatt,stb. Hát utólag.. 825ft és 109milla
Ilyen hosszú nyűglődés után már nehéz optimistának lenni, de ha a covid előtti időkre gondolok, akkor azért egy kis mosoly megjelenik az arcomon. Ráültem a kezemre, de még reggel egy utolsó kis csomagot begyűjtöttem 820ért. Jöhet a rally!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.