Pontosan ez a hasonlat lett említve az Opus esetében is. Nem tudom mire gondolsz, hogy "előre" bejelentett az srv, az biztos hogy az opus-nál be lett jelentve, de nem vehette a jelentés előtt 30 napig...!
OTP november 8-án jelent és tegnap is vett. (22nap múlva jelent!) Ha előre bejelentett a saját részvény vásárlás, akkor veheti jelentés előtt is. . Kíváncsi vagyok a 799es eladó nyitás előtt kiveszi-e. Tegnap is bent volt a könyvbe. Lehet nem nézi napi szinten a híreket? Szerintem 800 felett nyitunk. Úgy gondolom, hogy nyitás előtt tesznek be pár vételt. Most 799es nyitó lenne.
27 elado 8 vevö 800 on egyenlöre ugyhogy minimum a 800ft os nyito .803ft nyitot tippolok.az a kéerdés utána betölti a rést és fel vagy gyorsan 835 lesz nyito után
Javítom magam. Mert a hivatalos közkéz 13,95%,(jelentés utáni preziben ez van) de ebben a törökök 3%a is szerepel és van még 2 vezérnél is több mint 1%. Tehát a valódi közkéz ami az csak 10% alatt van!!! Ez azt jelenti, hogy kb 29millió db részvény. Na ebből vesznek meg 1millió dbot. ami több mint 3%nyi részvényt jelent a valódi közkézből. (Az előbb rosszul számoltam) Szerintem ez komoly felhajtóerő lesz + valószínű páran vételre állnak és megelőzik a céget a következő 2-3 hétben.
Jövő március 31. az kb 110 munkanap, amikor nyitva van a tőzsde. 1 millió db papper/110 az annyit tesz, hogy minden nap vesznek 9.090 db saját részvényt. Az átlagos napi forgalom 25%a 10.552 db lenne, tehát ennél többet nem vehetnek egyik nap sem. 1 milliárdot szánnak a projektre, tehát 1000 huf átlagos árfolyammal kalkuláltak. Ennek fényében azt mondanám, hogy amíg 1000 huf alatt van az árfolyam venni fogják, ahogy a csövön kifér, tehát napi 10.552 db-ot. Ha viszont 1000 huf fölé mennénk akkor is venni fogják fixen a napi 9090 db-ot, hogy teljesítség a beszerzési tervet. Azért az semmiképpen sem szar, hogy bármilyen magasan leszünk is a napi 9090 db erejéig fix vevők lesznek. Én lájkolom ezt totálba:)))
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.