Hihetetlen a standard részvények már majdnem vissza hozták a veszteségeiket márc 18 óta.Mi meg a béka picsájába vagyunk ekkora szopást még ki tudja mit fog produkálni nem csoda,hogy 40 milla a forgalom teljes bizalomvesztés van szerintem ebből ,hogy lesz kilábalás nem toom. Sajna lehet sehogy pedig nagyon bíztam bennük de ez már nagyon kezd a bizalom elszállni nem tudom ki hogy van vele?
Teljesen igazad van,de azért ideje lenne megtudni,hogy lesz,nem lesz,ha lesz pontosan mennyi? Ha nem lesz,akkor a részvény vásárlásokat folytatják-e? Akvik mire várhatóak,ha például arra hivatkozva nem fizet a cég osztalékot. Szerintem a legjobb az lenne,ha kis osztalékot (5-10ft) fizetne és venné tovább kisebb tételekben a részvényeket. Így akvira is jutna belőle. Szerintem jöhet majd kb.15milliárdos kötvény kibocsátás is,ami akvikra bőven elég lesz. 1-2 hónapja nyilatkozták,hogy ősszel is jöhet kötvény. azt hiszem úgy fogalmaztak,hogy akár 2X is bocsáthat ki kötvényt a cég. Ez azt is jelentheti,hogy idén 2 lépcsőben jönnek akvik.
Nagy döntéseket hozott a kormány az EU-pályázatok végrehajtásában a koronavírus miatt A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet az uniós
társfinanszírozással fejlesztéspolitikai támogatásban részesülő
projektek megvalósítását is megnehezíti. A kormány célja, hogy az
elnyert pályázati források a rendkívüli körülmények ellenére is a lehető
legnagyobb mértékben hasznosuljanak a magyar vállalkozások és a magyar
családok érdekében. Az ITM arra törekszik, hogy minden kedvezményezett
teljesíthesse a támogatási szerződésében foglaltakat, és minden
fejlesztés megvalósuljon, lehetővé téve a gazdaság mielőbbi
újraindítását https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20200330/breking-nagy-donteseket-hozott-a-kormany-az-eu-palyazatok-vegrehajtasaban-a-koronavirus-miatt-422964
várjuk meg a konkrét javaslatokat is ez csak a meghívó. Szerintem ebből a megfogalmazásból nem azt a következtetést kell levonni, hogy nem lesz osztalék. Ez egy teljesen általános és korrekt megfogalmazás egy közgyűlési meghívóban.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20200330/osszehivta-kozgyuleset-a-4ig-422962 A 4iG 2020. április 29-én 10 órára hívta össze a társaság éves rendes közgyűlését, ami csak abban az esetben lesz a társaság alapszabályának megfelelően személyes megjelenéssel megtartható, amennyiben a koronavírus járvánnyal összefüggő tiltó jogszabályi rendelkezések a közgyűlés napján nem lesznek hatályban.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.