"Van pénz és 600 felett vették,de 400 alatt nem. Ki érti ezt??? Hogy lehet ezt megmagyarázni???" Javaslom az alábbi videót! 08:05-től nézd meg, erről beszél a portfolios elemző... https://youtu.be/9L1TKKz_S9Q?t=484
Amirol reggel emlitest tettem es eddig nem volt napirenden MRP.Altalaban szeretik alacsonyabb arfolyamrol inditani. Nem tudom,hogy ez most befolyasolhat e valamit az arfolyamban.
Az,hogy az árfolyam merre megy,az nem a cég hibája,ha a cég javul,növekedik. Amiről tehetnek az a saját részvény vásárlás. Van pénz és 600 felett vették,de 400 alatt nem. Ki érti ezt??? Hogy lehet ezt megmagyarázni??? Mondták,hogy lesz osztalék és kidolgozzák,de azóta csend. Ez is érthetetlen. Többi cégnél lehet tudni,hogy mennyit javasolnak,vagy nem lesz és soknál már azt is,hogy mikor fizetnek. Ha nem lenne,az is érhető lenne ebben a helyzetben,de nem nyilatkoznak. Mondjuk szerintem lehetne fizetni,pont azért,hogy a bizalom is vissza álljon. Többször volt a papírnál olyan amikor 2-3 hét alatt duplázott,vagy ment 50%.c Hamarosan eljön a mi időnk,de kell hozzá az,hogy vége legyen a hírzárlatnak.
Egyebkent ez igaz es valoban nem mondanak semmit meg cegen belul sem.Allitolag az ev vegi ceges osszejovetelen az akvikrol annyit mondtak,hogy folyamatban vannak az elokeszuletek.
Én belevettem miután beszéltem egy 4IG dolgozóval és azt mondta, hogy durva titoktartási szerződést kellett aláírni és nem mondhat a jövővel kapcsolatban (és nem is mondott semmit), de mikor mondtam pár itteni pletykát csak mosolygott és nézett lefelé...szóval lesz itt még meglepi
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.