62év? Tudod miket firkálsz ide? Kötvények után már tavaly is fizették a kamatokat és idén is fogják. 10 év múlva lejár!!! 10 éves kötvények!!! Baromságokat ne ide írogass. 62év? Beteg! 781ft és 210milla
a baj az, hogy láthatóan még a digi infrastruktúráért se nagyon fizetnek - persze messze még a jövé évi határidő :))) az AH-t is majd lepasszolják az államnak??
Igen, a Fidesz szavazókkal fizetettném ki az utolsó fillérig. Az a baj, hogy ebben a 871 milliárdban már most rengeteg adófizetői pénz van, lásd MNB kötvênyprogram.
871 milliárd adósság mellett, persze, hogy veszik majd, mint a cukrot. Gyorsan elrepül ám az a cirka 62 év ilyen eredmény mellett, mire az a 871 milliárd vissza lesz fizetve... :)))
Nekem idénre már csak ez maradt, úgyhogy visszamondtam a otpdirekt elofizetest es kiseggelem. Meretesebb zakoknal meg veszegetem. Magam reszerol sajnos mast nem tudok. Egyebkent mara kemenyebb zakot vartam, persze messze meg a nap vege. Kitartast, es higgadt donteseket sracok!
ide bizony kellett volna a jelentés mellé: - x mrd forintért veszünk srv-t a kövi két hónapban, mert jó befektetés - AH eszközöket eladtuk y mrd forintért - spacecom-ba azért ölünk ennyit mert van pénzünk, nagy részt kapunk, nem marad hitele így nyereséges lesz, tehát így az már tuti lesz a védelmi iparhoz. De ezekből eddig 1 se jött.
bullshit, 860-óta nem a kicsik adják. kopaszék felspekázták 700-ról mert látták, hogy ha onnan jön a jelentés, akkor 500-ig meg sem áll. most 695-ig simán le fog szánkázni, mivel 2 hét múlva itt fű sem fog nőni. februárig lfaszt nem fognak tudni mondani, úh itt elmegy a vonat. mellesleg a nagy mondásuk az, hogy idén így is nőtt a papír 10% felett. ja...köszönjük
Nem erre számítottam kb két hete, amikor már 840 körül is járt! Igen, én nem élvezem, amikor rohamosan csökken a számlaegyenlegem. Próbálkozom máshol, aztán majd visszajövök. Neked 40ftról biztos jó befektetés, nekünk más a kiindulópont, ezt mindig figyelmen kívül hagyod. Nincs harag, de ez most nem kóser, majd jövőre, ahogy minden év végén szólnak a jóslatok.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.