Páran ma átrohantak innét OPUST venni. (Akik korán eladták, vagy a nagy menetelésbe nem mertek venni, most az esésben vették.) Hamarosan kiderül, hogy jól jártak-e. Szerintem OPUSban 250ftnál még magasabb a kockázat mint 4IGben 840en. Itt 700 alatt nagyon támasztották az árfolyamot és sok papírt kiszívott a cég és Jászai, ott viszont sokáig volt 200 alatt az árfolyam. A 2 cég kilátásai sem egyformák. Na majd idővel meglátjuk ki volt okos. 840ft és 63milla
Szerintem a jövő év lesz a vízválasztó. 2024-ben a 2Q-től minden negyedév nyereséges lehet. Utána a cég még folyamatosan fog javulni évekig. Telekommunikációban az összevonások miatt komoly spórolás jelentkezik még 2-3 évig. Hadiipar folyamatosan fog növekedni a következő 3-5 évben. Sima informatikában is több országban jelen lesz a cég. Eddig Albániában és Montenegróban van jelen.Talán 1 éve vettek 1 reklámcéget. (Hirdetéseket értékesít TV reklámoknál.) Azzal is talán 2 év alatt 6-8 országban akarnak megjelenni. Fekete Péter nyilatkozta, hogy több éves informatikai fejlesztések is futnak a cégnél, ami akár nagy durranás is lehet. (egészségügy, közlekedés, építőipar és most a hadiipar terén is) Itt ha sikerül nagyot dobni, akkor jöhet több milliárd bevétel az értékesítésből. Talán az egészségügyi fejlesztés még idén kész is lesz. 830ft és 14milla Megint valaki OPUST vesz az itt eladott pakkból??? Hm... . Persze OPUST mindig lehet venni, de emlékszem amikor 800ról robogott lefelé, hányan írtak ide a fórumra, hogy le kell cserélni a 4IGét az "olcsó" OPUSra és persze akik cseréltek nagyon beragadtak. (Sokan Deltával jártak így) Van még tér lefelé ott, mert 100ról indult a rally és sok kicsi felült a vonatra. Még nagy a bizalom, hogy 1 hét és 300-400 közt lesz, de ez az idővel bizalmatlanságba fordulhat és akkor lehet még bőven 200 alatt is. OPUS most nagy szerencsejáték. Aki majd nyer dicsekszik, aki veszít csendben lapít. 246ft
Én a 4iG-t kivárom, megvan a pakkom változatlanul. Előbb-utóbb beérnek az akvizíciók, a mostani jelentésből már lehet majd következtetéseket levonni majd szerintem a következő időszakra nézve. Lehet, hogy nem véletlenül hintázunk most 840 körül még...
OPUSt talán a 200 azért megfogja. Nagyon sokan ott most hatalmas bukóban ülnek. Sokan megrészegültek az emelkedésben és elfelejtették, hogy amikor 100ról ment 200ra az is mekkora menet volt felfelé. Most esésben szintenként vásárolnak, esetleg máshol eladnak, hogy OPUST vegyenek. Ha a jelentés gyenge lesz, akkor jöhet itt 200 felett akár 1 hosszabb dagonya is, de az is a pakliban van, hogy 2-3 nap és újra 300. Régebben is írtam, hogy nagyon kockázatos a papír. Egyébként ott %-os arányban elenyésző papírt vettek a nagyok most, de a 4IGben már 2 éve folyamatosan gyűjti a cég és Jászai is. Ezt a spekik itt nem vették észre. 840ft és 7milla
Ha jövőre rv. kibocsátás lesz, akkor szerintem majd a közkéz is növekedik, mert a portugál is 5% alá kerülne és ha a Frankfurti tőzsdére bevezetnék a Rheinmetall miatt pár német cég is jegyezne szerintem. Az új papírok 25%-át biztos, hogy a Rheinmetall jegyezné le és Jászai azt nyilatkozta, hogy akarnak még új nagybefektetőt a papírba. Ez lehet 1 nagyobb akvi utáni rv.ben való fizetés is. A lényeg, hogy az új rv.-ék 1000 felett jöjjenek, mert ha nézzük a bő 2 éves inflációt és 2 éves kamatokat, akkor az kb. 70% és ha azt rászámítjuk a 670ft-os részvényekre akkor kb. 1140ft-ot kapunk. Min. ennyiért kéne az új rv.-éket kiadni. Most még elképzelhetetlen, de majd meglátjuk... 832ft és 6milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.