Most az a sláger és pont azért kéne ilyenkor a cégnek venni, mert ha a figyelem majd ide terelődik, sokkal feljebb kerülhet pillanatok alatt az árfolyam. Én régebben is írtam, hogy szerintem majd a kicsik 900 felett veszik észre. Nekem az tetszik, hogy minden szinten van forgalom és hintázik a papír, mert így elég biztos lábakon áll. Nincsenek nagy ugrások. 848ft napi min. 71milla
850 és 869 közt megy eddig a kereskedés. Napi átlag 859ft. Érdekes, hogy a könyvben szinte nincs vevő, forgalom mégis elég szép. 853ft és 70milla A nagy kérdés, hogy a cég mikor nyomja meg a vételi gombot és az AH egyik cégét mikor adják el. Most a spekik az OPUSban kavarnak, itt nagy a csend.
Alakulunk mi is :D Kipucolják szépen az eladókat. Porszívó működik. Jött a forgalom és mindjárt emelkedünk is. 855re vissza is tették, hogy a kicsik dobálják tovább. Könyvben nincsenek vevők, csak az eladói oldalt szipkázzák és utána vissza is öntik. 869ft és 37milla napi átlag 863!!! nem nagyon tudnak venni 860 alatt :D
870ig a cég most tudna venni majdnem 50edb-ot. Remélem a cégnek pakolják és majd ha összegyűlik az eladói pakk szépen kikapják. Ha ma is lenne 200milla forgalom, akkor akár 900 közelében is lehetnénk szerintem. Ráérünk, de azért emelkednünk kéne. 864ft és 6milla OPUS nagyon komoly 323ft
Én se bánom, hogy szép lassan emelkedik árfolyam. Legalább nem rángatják. Amúgy, ha jobban megfigyelitek a pár héttel ezelőtti csúcs 857 volt ami tavalyi csúcs. Nos ha nem is sokat emelkedtünk tegnap, de felette zártunk. Ez is jelent valamit! Emelkedést várok hétfőn is, ha nem is sokat! Én is bízok a papírban. Nagyon jók az alapjai. Nem is kell ise tübb milliárdos speka rángás. Azzal már megszívták páran.
https://bet.hu/newkibdata/128947305/4iG-Q2-2023-Results-presentation-HU_FINAL_.pdf 11.oldalon az adósság, ami nettóban 847milliárd. Károgóknál ez 1100milliárdot jelent :D Hihetetlen. . Egyébként az IT üzletágon kívül minden növekedett. Albánia, Montenegró, Digi Invitech növekedett. Vodafon 5 hónap alatti ebitdaja 42,5milliárd és adózás előtti eredménye +17,1milliárd. Érdekes, mert sok károgó januárban 1 csődtömegről írt és már az első 5 hónapban is pozitív!!! Persze az átalakítások és összevonások még sok milliárdot elvisznek de majd utána termeli a lóvét rendesen.
Az nagyon érdekes, hogy USAból pozitívan látják a jövőnket, de itthon van pár ember akik teljesen sötét képet próbálnak sugallni a gazdaságról és csődöt vizionálnak. Remélem ez az elemzés valósul meg és akkor jövőre a hazai gazdaság is megindul és persze szárnyal majd a BÉT: https://mfor.hu/cikkek/makro/amerikaban-biztosak-abban-brusszel-fizetni-fog-nekunk.html . 4IGben nekem úgy tűnik, hogy 1 lassú nagyon stabil emelkedés folyik. Nagyon bízom abban, hogy a cég majd 2-3 nagyobb vétellel kihasználja az olcsó vételi lehetőséget. Most a spekik többsége OPUSra figyel. Jó lenne szépen sumákban 900ra tenni a kereskedési sávot. Egyébként csak megjegyzem, hogy az EUs pénzek elmaradása is nyomta lefelé az OPUSt és a 4IGét. Ha tavaszra rendeződik, akkor itt még hatalmas rallyk jöhetnek. Persze előtte még az AHás cég eladása után is lesz 1 rally. Ha igazam lesz, akkor 2024 év vége felé nagyon magasan lehet az árfolyam. mivel jönnének az EUs pénzek 2025re eltörölnék a rendkívüli adót ami a 4IGnek több mint 20milliárdos megtakarítást, tehát több mint 20milliárdos + nyereséget jelentene. Jövőre jöhet még akár 7-8%-os díjemelés is, ami szintén +40milliárd körüli bevételt eredményezhetne és az összevonások miatti spórolások is majd több milliárd megtakarítást hoznak 2025re. Addig a hadiipar is hozza majd a nyereséget. Szép a jövő és valószínű nagyon szép árfolyamok jönnek a jövőben.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.