A cég sokkal korábban kezdte el a nyereséges negyedéveket mint gondoltam. Én 2024 második negyedéve után vártam a nagy nyereségeket úgy, hogy közben még folyamatosan javul majd évekig.Hát már idén megkezdték. Grat a vezéreknek!!!! Rekord bevétel, rekord ebitda, rekord nyereség!!! SZUPER! . Jövőre szerintem megközelíti a cég a 700milliárdos bevételt! Úgy gondolom, hogy hamarosan 900 felett lehet az árfolyam. Szerintem 2 hónapon belül jöhet az AHás cég eladása is és remélem addigra már 1000 körül leszünk és onnét az eladás bejelentése után várok majd 1 nagyobb rally. Azt csak megjegyzem, hogy jövőre jöhet még 1 díjemelés és a következő 3 évben, folyamatosan javulhat a cég eredménye, mert az összevonások miatt, hatalmas költségeket takarítanak meg. . Dongatto Így beszél akinek nincs 4IG részvénye és fél, hogy kimarad. Ugye? Az EPS pedig növekedni fog, mert a 3Q és 4Qben szokott megugrani a cégnél a nyereség. Az informatikai bevételek az év második felében növekednek. . Saját rv.-ét pedig tovább kéne gyűjtenie a cégnek. Nem szabad vele megvárni az AHás cég eladását, mert az komoly felhajtóerőt fog jelenteni majd. . Szegény kenyeres2 is OPUSban ül és fél, hogy emelkedhet a 4IG :D Nem tudja, hogy az eddig Voda vezérigazgató, tulajdonos a 4IGben és az országban az egyik legnagyobb informatikai guru és csak kényszerből irányította a Vodát. Most 1 igazi telekommunikációs szaki ült a helyére, ő pedig újra azt csinálhatja amihez legjobban ért. Jászai a kalapjából előrántotta a legjobb embert :D https://www.portfolio.hu/befektetes/20230831/uj-vezetok-jonnek-a-4ig-es-leanyvallalatai-elere-636983
A Vodafone global szarul csinálta… ezt csak kísérleti piacnak használta, kellően el van szeparálva… nyelv, pénznem és jó kis fejlődő piac. Itt kísérleteztek a csomagjaikkal, rendszereikkel… magyar piacon nehéz nem magyarokkal eredményt elérni… egész igazgatóság 4 éves mandátumú külföldiek voltak. Előtte meg az uram bátyám stílus ment cégen belül … félresikerült projektek halmaza. Most gatyába lesznek rázva.
Ha jól látom a vodafone külföldi tulaja is úgy vitte ki a lóvét korábban, hogy kamat és ne osztalék legyen. Hány külföldi anyavállalat csinálja így és mindnek veszteséges az itteni cége. Javítsatok ki ha tévedek.
Elég részletes nem egy összecsapott valami. Mindenre kitér. Na ezt beárazza a piac… Meg ne felejtsük el digit vodát összegyúrja… igazi integrált telekommunikációs szolgáltató lesz. Minden háztartásra vagy cégre lesz ajánlata …
Baszó lett nagyon. Elég komoly doksit raktak össze kivételesen, extra hosszú és részletes. Ezzel azért tényleg volt most melója annak aki csinálta. Szép munka, szép számok😁😁
Amúgy marhára nem értem mire jó ez az időhúzás??? Miért nem lehet a jelentést normálisan még kereskedés előtt, vagy közvetlen a záró utáni negyed órában publikálni?!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.