Azt feltételezzük hogy valaki(k) bevásároltak. De ez csak feltételezés. Ha egyszer csak elindul fel és meg sem áll 600ig akkor igaz a feltételezés, ha itt vacakol vagy tovább esik akkor tömés volt.
Csináltak hasonlót az Opusnál is az első visszaesés után (amikor a koronavírus miatt megvolt az első pánik), akkor kordában tartották kora délutánig, aztán eleresztették, és ment 7%-ot. Most nem tudom, hogy ilyen lesz-e, de szerintem magasabb lesz a záró, mint 2% plusz.
Szerintem sem veszi ma a cég. Nem zárnám ki végleg a saját részvény vásárlást. Lehet, hogy fél éven belül nem tudják felhasználni akvizícióra, de nem is biztos, hogy olyan hamar akarták volna. Fél év-1 év múlva lenyugodnak a kedélyek a nagyvilágban, és akkor még magasabban szórhatják a kisebb cégeknek a saját részvényt, amit nagyobb valószínűséggel fogadnak el a jobb környezet miatt.
Nem baj, óráson kb. most fordul emelkedőre, hamarosan 4 óráson is arra fordul, a nemzetközi környezet a mai nap sokkal jobb, követni fogja a nagy indexeket.
Nem baj, óráson kb. most fordul emelkedőre, hamarosan 4 óráson is arra fordul, a nemzetközi környezet a mai nap sokkal jobb, követni fogja a nagy indexeket.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.