rice2 - #3406 Semmilyen infót nem kaptam, felteszem a szerződés egyértelműen tartalmazza, de csak addig olvastam el a ki tudja hány oldalt, hogy 12 %-os fedezetnél jön az első figyelmeztetés. Gondolom pár százaléknál likvidálnak, biztos le van írva. Nem tájékozódtam, ez még külön tandíj, igazi lámaság :-) Eladtam volna már csüt-pénteken, ha tudom, hogy ilyen közel a vég. 4IG-re alapból 3x-os tőkeáttétet lehet 30 napos opcióra igénybe venni, régóta így van, nem a mostani generált buborékpukkasztás miatt van így. Bevallom, ilyen esésre nem számítottam, ez most nagy meglepetés volt, de már túl vagyok rajta, megemésztettem. Nem szerencsétlen voltam, hanem elvették a pénzem, megérdemlem, odadtam, okosabbnak kell lenni.Tényleg nem volt nagy, pár k, semmi extra, a tözsdézést eszembe sincs abba hagyni, nem kenyerem megsértődni a kudarctól, főleg, ha csak magamnak köszönhetem. Köszönöm, kedves vagy, empatikus. Boavista - #3404 Köszönöm! Igen, teljesen egyértelműen látszott az előző napokban is a likvidálások miatti beszakadás, viszont ki érti miért, ezeket nem bírom véletlen eseményként értelmezni. Mondjuk a mai beszakítás szerencsére nem az én mikro pakkomtól volt (nagyobb összegnél nem kockáztattam volna ekkorát), de ki tudja, lehet, hogy voltak körülöttem ezen az árszinten nagyobbak is, akiket kivégeztek.
Ezek szerint megszívattak,ha még azt sem mondták mikor likvidálnak. Érdekes mert 450-en volt 100e-es pakk vételen. Lehet tudták,hogy ott több likvidálás is lesz??? Mekkora áttétellel voltál??? és egyébként ha publikus mekkora pakkal? Sajnállak,de a tőzsdét ne hagyd abba. Okosabban kisebb áttételekkel csináld. Itt több pénzt kereshetsz,mint azok akiknek a bankban "fial". Kitartást és több szerencsét. (visszajöhet még a 4IGvel is,csak pénzt kell szerezned hozzá)
Sajnálom! Veszélyes pálya alapból, de ilyen helyzetekben meg főleg. Én is megfizettem már a tanulópénzt vele! Remélem vissza fog jönni akár itt akár máshol! Sok sikert hozzá. Többieknek a fórumon: Mint látjátok ilyen napokon az esésekhez nagyban hozzájárulnak az ilyen likvidálások. Voltak már a múltkor 500 felett is, írtam akkor.
De akkor azt mondjátok meg nekem az Mtelot mért nem érintette ennyire érzékenyen a mai nap szaros -2.2% azzal mi is kiegyeztünk volna,hogy basszák meg.
Jah, én kérek elnézést, szivattyúk lemondva. Likvidáltak 450-en. Valami furcsa oknál fogva azt gondoltam, addig tarthatom, amíg nem fordulok mínuszba, ezt most nem teljesen értem, kb. 405-nél lett volna a 0.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.