mi van vele? 400 on vettem kaptam rá 25 Ft osztalékot! Még mindig jó vagyok, és szerintem meg fel hamarosan.
A panny viszont nagy bajba kerülhet ha lehívják az opciót és megint el kezdenk ügyeskedni trükközni. Határidőznek és tőzsdéznek ez a legutóbbi gyorsjelentésből is kiderült! Csinálnak egy nagy bukót és azt már nem bírja ki a cég! És Te ezeknek a vezetőknek a seggét nyalod hurrázva örülsz nekik, pedig már régen sokkal magasabban lehetne az árfolyam ha normális vezetése lenne a pannynak. Te is jobban járnál és a többi kisrészvényes is.
Nimbuska nézd már a Masterplastodat! Gáz!ÐÐ
Az első opciós lehívásnál az árf.kb.420-425 között lehet nagy valószínűséggel. De az idő múlásával ha az átlagár emelkedik az opciós ár is emelkedni fog!
Törölt felhasználó2016. 06. 02. 11:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
Te direkt hecceled a fórumlakókat! :)
1000 ről 600 ig szakadt majd 600 ról 300 a nagy híres opciós ügyeskedések miatt!
Most is ez várható? 400 ról 200 ra mert ügyeskednek az opciókkal?
:)
Én nem számoltam még az új rv opcióval,árakkal,de nagyon egyszerű.Előveszed a közgyűlési határozatból az opciós programot és két perc alatt kiszámolhatod!
Biztos,hogy nem az opcióktól ment le!
Százszor kibeszélt témákkal nem szivesen foglalkozom,de ha már megszólítottál,egy mondatban.Manyup megszünés indította el,ami végül a hatis pozik likvidálásához vezetett! A jövődet ne a múltadban keresed! ÐÐ
PANNERGY