Azt is megfigyeltem, hogy amikor felszúr, akkor szinte minden fórumozó biztos benne, hogy nem fog már visszaesni, hanem rövid időn belül eléri az otp-s célárat. Persze erre még sosem volt példa. A visszaesésre annál többször.
El akartam engedni, több mint fél éve van bent eladási megbízásom 1950Ft-on a 4600 db-os törzs állományomra. De mivel annyira biztató és kecsegtetőnek látszók voltak a kilátások vettem még hozzá. A Ti topikotokban is azt írtátok folyton-folyvást, hogy ha van pénzetek veszitek, bővítitek. Aztán azt is írtátok, hogy nem képzeltétek volna, hogy 1600 alatt még lehet venni. Na, ezután vettem még 3100 db-ot 1590-ért. Aztán felment 1675-re is. És vártuk a saját részvény vásárlást és linkelte vcsmate a kedvező geometriáról szóló híreket (bár azoknak a Pannyhoz semmi köze nem volt). Át kell értékelnem a részvényről, a cégről és a cégvezetésről alkotott véleményem. 1950 alatt azonban nem szívesen adnám el! Tudod fair érték stb. Várom a csodát. Köszönöm, hogy feldobtál egy lehetőséget és kifejthettem álláspontomat! Neked is sok sikert a további gyűjtéshez, de méginkább az eladáshoz!
Itt valamit valakik nagyon elrontottak! Ez ma is piros, amikor minden zöld! Tavaly év végéhez közeledve, bízva a saját részvény vásárlásban az idei év legbiztosabb részvényének tartottam. Még 1590-en is vettem. És most mi van? A BUX-ból a figyelmeztetés és a türelmi idő után törölték, a nagy 1,5 milliárdos saját részvény vásárlási akcióra - az MVM-vételre - esett, növekedés nincs, osztalék nincs, még a miskolci lemélyített kút üzembe helyezése sem került bejelentésre. Talán Pécel körül kutathatnak, furkálhatnak majd, ha akarnak. A részvény ára meg a pincében, én meg lesek, mint hal a szatyorban. Rossz döntés volt az idei vásárlás. Hogy a régebbiek miatt összességében nyerőben vagyok, az egy dolog. De ez a részvény egy bizonytalan, érdektelen papírrá válását mutatja a hetente vcsmate által belinkelt "hurrá geotermia" ellenére!
Kedves vagy, köszi! (Dodót még a Nap topikból ismerem. Megnyilvánulásai alapján az értékrendemben azok közé tartozik akik társaságát a való életben kerülném.)
Bocs csak most láttam Oldrider Ur, most értem haza.Ne foglalkozz veluk, engem meg mindig Tokucizott az a Dodo...kb mindenki az én klonom volt.Tudom rosszul esik, de mindenféle ember van, átgázolnak a másikon.Udv és Jo éjt.
Nem mertek írásban megnyilvánulni? Még a felhasználó neveteket sem meritek vállallni, miután engem konkrétan megvádoltatok, hogy salaxx topikjában klón formájában irkálok? Mîért tettem volna ilyet? Hétfőn írtam a topikotokban Tokának! Hibáztam, hogy abba a topikba tettem be a lábam, melynek alapítója az anyámat amerikai katonák kurvájának nevező topikgazda salaxx! Keressétek vissza a bejegyzését!
A mínuszolóktól kérdezném, hogy azon kívül, hogy én számukra undort keltő, utálatos öregember vagyok, akkor én trollkodtam a topikjukba TBR7 név alatt? Az én rovásomra kell azonnal írni, hogy vannak akiknek eltér a véleménye a többségétől? Csak én állhatok ennek hátterében? Pont én, akinek jelenleg 8 ezer db Panny részvénye van?
"bitKain ma, 17:05 TBR7 likvidálva lett? Mégis klón volt?" Nem, nem volt az, igazad volt, nem az én klónom volt! Fogalmam nincsen miért likvidálták, illetve egy olyan topikban, ahol a topik alapító, egyben moderátor egy salaxx felhasználónevű illető, ott bizony mindenki a kitiltás sorsára juthat!
PANNERGY