Így érzem én is, azaz hogy ennyire emelkedő EPS mellett nem tűnik valószínűleg egy 2200-ig való lecsorgás. (csupán fundamentális alapon nézve) Másrészről túl nagy az optimizmus USA tőkepiacokon, de a kötvénypiacok már árazódnak át, amiből idén még kinézhet egy combosabb USA korrekció... A kérdés az, hogy mennyire szivárog ez be az amúgy sokkal kevésbé túlhúzott (néhol már-már szenvedő) Európába, azon belül az épp kormányváltott és pozitív értelemben átárazódó Magyarországra...
MSCI-re a fórum lelkes tegjaival ellentétben én nem spekulálok, és inkább majd meglepődök, ha mégis bekerülünk.
A torony üzletág érdekesebb kérdés, mert a T-s torony üzletág is a formálódó 4iG toronyüzletág leány (2Connect) felé lejtett eddig. De a 4iG szerencse-csillagának megfakulása után valamiféle újratervezést várok. Eddig sem volt konkrétum ezügyben, így ez nem pozitív/negatív hír, de időben szerintem tolódik így a történet.
MSCI-re a fórum lelkes tegjaival ellentétben én nem spekulálok, és inkább majd meglepődök, ha mégis bekerülünk.
A torony üzletág érdekesebb kérdés, mert a T-s torony üzletág is a formálódó 4iG toronyüzletág leány (2Connect) felé lejtett eddig. De a 4iG szerencse-csillagának megfakulása után valamiféle újratervezést várok. Eddig sem volt konkrétum ezügyben, így ez nem pozitív/negatív hír, de időben szerintem tolódik így a történet.
Mtelekom