amit a DT részvényeladásáról írsz, az nettó hülyeség. (ez akkor is így van, ha már legalább három napja minden idődet ezzel töltöd. Pont. Amit a 2400-as árról írsz, azt pedig senki nem tudja ma. Ezért írtam, hogy shortold meg, ha úgy gondolod, hogy annyi lesz. Akik régebb idő óta itt vannak telekomban, azoknak a nagyobb része nem fogja eladni egy esetleges 2400-as áron sem, esetleg elkezdi tovább bővíteni, ahogyan korábban é is mindig ezt tettem. Az idén kapott 15 milliós osztalék is még ott csücsül a számlámon nem nyúltam hozzá és nem tudom még, hogy mit kezdjek vele. Korábban mindig visszaforgattam. Sokan bőven 1000 Ft alatti átlaggal vannak benne és ha ahhoz hozzászámolod az idei részvényenkénti kb. 154 Ft-os kifizetett osztalékot és az 50 milliárdért vásárolt részvények bevonását, akkor ezek a befektetők elégedettek ennyivel és nem biztos, hogy nem várják ki a jövő évi, várhatóan még magasabb osztalékot. Az elmúlt három évben shortolni a telekomot, életveszélyes és főként kudarcos volt. Persze semmi sem tart örökké és lehet, hogy eljött az ideje. Próbáld meg, hátha neked sikerül, csak biztatni tudlak erre. Bátraké a szerencse.
Mtelekom