igen, én is tartok picit attól, hogy a nyomaték kedvéért kilőnek megint egy ellenségesnek nyilvánított tankert. De ahogyan mindig is gondoltam ("még áll, a híd " (Kelly hősei)) Iránnak is létkérdés valamiféle kiegyezés. Hosszabb távon mindenképpen. A nyugati országoknak pedig már rövidebb távon is szinte létkérdés. Ezért valamiféle megegyezés mindenképpen várható. Hogy hány csavar lesz még a történetben azt szerintem ma senki sem tudja, még a harcoló felek sem.
Ha ez a mostani tűzszünet nem valami Trump féle átverés, ami két napig sem tart ki, akkor már tartósan 2200 fölé kellene mennünk. . Ma van a Telekom közgyűlés is. Remélem, hogy a DT megszavazza magának (és nekünk) az osztalékot. :-)
számomra érdekes volt a korábbi időszakhoz képest (kis forgalommal történő, napokig tartó lenyomás, majd nagy forgalmú gyors és nagyobb emelkedés), hogy a napokban egy viszonylag nagyobb emelkedéshez nem jött nagy forgalom. Ma éppen "világbéke" van ( a Hormuzi-szoros egyébként pillanatnyilag még teljesen üres) , úgyhogy az irány nem szabadna, hogy kérdés legyen.
"Lehet, de aki ezt így kijelenti, annak még biztos van mit tanulnia a tőzsdéről!" Ami biztos, hogy bármi megtörténhet és annak az ellenkezője is. Ezért célszerű az ilyen kinyilatkoztatások elé odabiggyeszteni a "valószínűleg", vagy a "szerintem" szavakat. :)
Mtelekom