vélhetően telekommunikációnál maradnak a tavalyi árak (viszont a készülékekre simán rádobják majd a kieső bevétel egy részét, plusz USA vámokkal is meg lehet indokolni az áremelést), a bankoknál valamilyen 0 ft közeli számla bevezetésére számítok, mondjuk nyugdíjasoknak... vagy valami hasonló. Ti mire számítotok?
Ma 4db OTPTL lett KO abból kettő 0 HUF maradványértékkel ... ma is tanultunk. Nekem 2x~100db esett el ... de kettőben 100.000db benne volt, látszott a forgalmi adatokban. Szóval ha az aki az OTP-t rángatja előbb 1000-2000 pontokkal majd 2000-3000 pontokkal az itt is szépen fog keresni. (27000-18800 7 nap alatt ) https://www.erstemarket.hu/termekek/certifikat-esemenyek?event=5
A vételek is megjelentek olyan intenzíven, hogy az utolsó napi esés felét meg is vette a piac.- Ugyan ez volt pénteken,ami hétfőn-1330-as alj után erős vételek.
Esési periódusban a CMF nagyon pluszban van, néha szoktam nézni, de nem túlságosan érdekelt, most viszont kezd érdekes lenni, ilyen jelzés elég ritka. OSC is jó, és RSI. Meglátjuk a régi motorosok számításai bejönnek-e.
Egyébként a teló nagyon jónak tűnik. Valakik megvették az esést gazdagon, tehát biztosak a további emelkedésben. Nincs egy darabom se sajnos, a meglévőkhöz vásároltam.
Mtelekom