alszom rá még néhány napot. Nem vagyok egy kapkodós típus :). Nem sürget semmi. Azt fogom még figyelni, hogy meddig marad meg ez a fajta jellegű kereskedés, azaz mennyi általam igazinak vélt eladó mennyiség van van.
tudom, hogy furcsa, de én szeretném meghonosítani a normális párbeszédet a fórum keretek között is - ha valaki ír valamit, akkor szeretem megérteni, milyen adatokon, miért gondolja minden irónia nélkül - még akkor is, ha abszolut Veled értek egyet. A country risk premium, meg WACC, meg a hasonló metrikák egy nagyvállalati tőkeallokációban (vagyis: betolok-e X millió eurót adott országba, azon milyen megtérülést várok el) fontos metrikák, láttam sok ilyet, de szerintem egy egyedi részvény értékelésben nem igazán használhatóak, és most az az érzésem, hogy itt ez történt, de ezt szeretném pontosan megérteni.
szarban leszek, ha tovább megy. :) 1600-ra tettem korábban, hogy megválok tőle. De ennyi idő után nehéz elengedni, még akkor is, ha utálom. Meg mi lesz a 10 misi osztalékkal? Viszont a korábbi elképzelést sem szeretem megváltoztatni, nyomós ok nélkül. Nyomós okot jelenleg meg nem látok.
meglepett, kevesebbre számítottam. Pedig logikus volt, így utólag. Nagyjából ugyanannyi darabszámra gondoltak, mint tavaly. kb. 22 millió. Nekem ez fontosabb mutató volt, mint maga az osztalék, mert ez megerősít abban, hogy mi a végcél.
a legkorábbra tett tip: a mikor lesz 1500 a teló volt a jó BODIJ telitalálat !! : "2025 február - az közgyűlés elé beterjesztendő osztalékjavaslat után" ez tegnap zárás után volt és ma 1500-n nyitott:) gratula !!
Mtelekom