részemről nincs harag , csak ha húszon éves lassan harminc éves távlatban tévedek 1 évet , miért kell azt meglovagolni?! Legfőképp ezen rágtam be. Ne légy rosszindulatú , másokon fogást kereső tipikus "magyar".Beírásaid alapján , pedig nem annak véltelek felfedezni! :)))) Megjegyezném , hogy a németek között is van ilyen és olyan is.... nem mindenki tipikus "német" ott sem....leéltem köztük jó pár évet, ráadásul a """"nagyon német"""" részen!
:-)))na ez jó volt!: " Tipikus "magyar" ember " ...igen , vállalom!, sőt : inkább 100*magyar, mint 1*német...Nem haragszom!!!, nincsen rá okom, sőt azt sem értem, mi a problémád: írtál egy bejegyzést az enyémre, én válaszoltam, te leírtad az álláspontod, én + az enyémet, nagyjából ennyi ( különbözőek vagyunk ). Elég gyagyás lennék, ha 1 beírással el tudnád rontani a napom....
elnézésed kérem , igen valóban 1997 -ben volt a jegyzés. Bocsánat , tévedtem 1 évet. Ne haragudj !!!!!!!! Legyen igazad és akkor így legalább nem rontom el a napod! Többet hozzád sem szolók! Tipikus "magyar" ember :(((((((
" Anno én még 1996 -ban jegyeztem matávot és igen szépen kerestem vele. :)))) " akkor nagyon ügyes lehettél! :-))), nekem ez anno 1997 őszén sikerült és orronként nagyjából kemény 1000 db jegyzésére volt lehetőség / fülenként 500,ha így jobban tetszik , úgy 730 körül volt az ára, de az is halasztott fizetéssel /, ha nem csal az emlékezetem...csak a rend kedvéért...kifizette a német az osztalékot :-)))ja azt ki ( bár azt se mindig, ugye volt 2 év amikor elmaradt az is véletlenül ) az osztalék mértéke volt a problémás / + kicsit a lennt tartott manipulált árfolyam!!!/...fütyülök a 400 -as és az 500-as szintre is, én eladtam a Farkas féle sárga sávban a csomagom 3/4 részét és eszem ágában sincs visszavenni, vegye akinek van rá ingerenciája, nekem ebből a csodapapírból ennyi pont elég volt !/ PMÁP-al az 580ból bő 1 év múlva 700 körülii fix adódik...semmi 15%adó+broki jutalék+számlavezetés+egyebek -/a maradék matáv csomag, az marad emléknek :-))) külön ajándék, ha majd elmegy 1200 -ért :-)))...majd 1* ...
Az 582-583-at sem engedik elesni, nem hogy az 500-at. Ha 400-ig lemegy, akkor meg még sokkal lejjebb is, mert valami háború, vagy más katasztrófa is bekövetkezik.Akkor meg már minden mindegy.(Ha egyáltalán nyitva lesz a tőzsde, de nyilván nem.)
Most, hogy két szereplős lett a piac "nincsen a Farkas" lehet ez is
változtatta meg az árat. Erre már elő voltak készülve jó páran
bevásároltak és most teszik a helyére az árfolyamot.
túl sokan várják a korrekciót! Túl sokan várják a 400 -as szintet. Csak úgy megjegyezném , hogy sokan már jóval 500 feletti szinten is várják a vásárlási lehetőséget. Egyelőre nagyon úgy néz ki , hogy itt is mindent megvesznek. Ha 400 ig borítani akarnak , igen sok rv.-t kell eladni! Anno én még 1996 -ban jegyeztem matávot és igen szépen kerestem vele. :)))) Későbbi években , pedig az osztalékkal. :))))
...mi a baj
Farkas pingusaival?? ( vagy nem stimmelt a sárga mező az
575-585 ös korlátaival??
Dehogynem! :-)) )...mintha el akarnák páran üldözni innen, miért is?...csak nem rontja valakinek az üzletét? / bróker urak a
fedélzeten?? / , ...nocsak-nocsak..., érdekes,
azon kommentek, amelyek 1200-ra várják a matávot vagy 120 Ft-ra becsülik a jövőbeli
osztalékot ( kicsit hajaznak a mikor lesz az opus 1000 Ft mantrára + a mit gondoltok lesz ma sávszélesítés??-re
...lett mindkettő meg szopás is hozzá számosan, számolatlanul... dehát gyorsan
felejt a polgár, igaz? ), azok szó nélkül maradnak
:-))) ...azért nem árt észnél lenni! / és a Farkas
erre igyekezett itt felhívni néhány ember figyelmét a pingusaival, inkább köszönetet érdemel érte, mint a folyamatos b@sztatást - akinek nem tetszik, nem ért vele egyet, az lépjen tovább és kész, van akinek hasznos volt ( nekem is :-)) …kösz Farkas!!) /, ...a német előbb vág le a 12 cm -es f@rkából 5 cm-t mint, hogy kifizessen nem 120,
de akár 70 Ft osztalékot is!! minek tenné, ha meg tudja oldani " okosban", hogy a zsebében maradjon, - láttuk az elmúlt éveket, mit műveltek / mi meg csak pillogtunk és megtudtuk
közben azt is mi az az aukciós srv :-))), mi változott?? Nem állít valótlant
Farkas, még ha zavar is egyeseket, eddig a kutya
f@szát sem érdekelte a matáv, most
naponta több cikket olvashatunk: szárnyal az mtelekom, + duplázhattak a matávval az elmúlt időszakban ( aha, jelezze legyen szíves akinek
ez sikerült...:-)) ), meg ennyi meg annyi lesz az
osztalék...eddig miért nem volt ennyi meg annyi??? +
kivezetik, ja mint eddig is évente kétszer ...Na szóval hajrá! Venni kell ezerrel, még "ócccó legalább a dupláját éri :-)))" Lehet itt poénkodni a korrekcióval, de jönni fog az,
ha tetszik, ha nem!, a strómanok nem hülyék, most is össze fogják szedni a
DT - nek az aukciós srv-s csomagot és nem
gondolom, hogy ők szeretnék fizetni a révészt...Őszinte részvényem! és sok sikert!, mihamarabbi 1200-as matávot!
Csak egyet tehetsz, átpörgeted a kommenteket, ami olyan (és ezt maximálisan ajánlom azoknak , akit nem érdekel farkas csártja, vagy irritálja a beírásai). Ugyan úgy ismered a pf topikolást, mint én. Mindig és minden topikban kapsz a csártodra nem csak pozítív visszajelzést (kritizálni egyszerű, alkotni valamit nehéz).
Én ritkán írok a fórumba, de mindig olvasom. Tipikus magyar mentalitás, hogy azokat fi.ázzák, aki dolgozik. Minden elismerésem Neked, sok időt és energiát beleadsz, én az ilyeneket tisztelem.
Ne törődj vele, nem ér annyit. Akit nem érdekelnek a chartok/elemzések görgessen tovább... Én szívesen nézem őket mert érdekel és folyamat tanulok, úgyhogy a magam részéről köszönöm. Az meg, hogy nem jön be? Ez a tőzsde, ha egyszerű lenne akkor mindenki milliárdos lenne :)
Mtelekom