ugy legyen. de a 496 nál még csak egálban leszünk.. hol van az a felár hogy részvényben ülsz? tavalyi év bebizonyította hogy tud jönnni még kutyára dér... valami nagy dolognak kéne történni az 500 átlépéséhez.mondjuk befejezik az srvt és ad 48-50ft kpt... de az majd csak februárba derülki..
MInden logikus és összefüggő, ami írsz. Hosszú tőzsdei életem során viszont sosem úgy alakultak a dolgok mint ahogy a múltban, és sosem ugyanúgy ismétlődtek meg. Én azt gondolom és bízok benne, hogy egy év múlva a telekom az amúgy helyes matekod brékó pontja (496) fölött lesz.
Én holnap lehet eladom, sajnos a mai aukcióról családi okok miatt lemaradtam, és szerintem le fog csorogni. Plusz nem akarok lemaradni a Richter gyorsról.
na ezért volt a délutáni kérdésem, hogy ki fogja most venni? Ha azért vették és húzták fel az árfolyamot, hogy az aukción dobják, akkor ...? Lehet azok vették ma 422 környékén akik adták aukción? Ki dobálta rájuk? Olcsóbban is lehet majd visszavenni? Ki fogja felhúzni és miért? 😲😲😃😃 Kell egy kis idő, amig beáll az árfolyam és meglátjuk...
olvastam tegnap, köszönöm szépen... én azzal a verzioval számoltam, mi van ha jövöre kiszálok...99%os visszaváltással esetleges március végi telekom visszavétellel osztalék felvételével. szerintem legjobb esetben is 35+15 srv lesz az osztalék. ami 470 környéki magasságokba fogja maximum vinni.. persze még jöhet az extraprofitadó extra megadóztatása...vagy kitudja...
köszönöm kedves Árpád.. Szerintem a " mohóság mint szót el kell felejteni".. a pozició vesztésre meg csak annyit hogy már ma vissza lehetett volna venni.. 18 nettóban kb.. 2016 március... ott léptem be 437en... eladást nem csináltam, mindig csak vettem, osztalékokat visszaforgatva.... de sok sok év tapasztalata, edzettsége hozta el ezt döntést, részemről.. persze ehez kell egy hazug, piac-külföldiellenes kormány. (nem szeretek politizálni.. de ez az igazság) tegnap eldőlt számomra igazából minden. fejöstehénként tekintenek a cégre ami nem fog megváltozni... 2025 ben már majd a választásra készünek.. megint kell majd osztogatni a "parasztnak" ... tehát mint Apo mondta az extraadó velünk fog maradni.... sima átb@szás a story...2017 febuár527... és azóta volt x srv és még mindig 434...422... szó szerint az van ,hogy itten a fejétől bűzlik a hal.. lehet beszélni csökkenő közkézről, meg mindenről de a végeredmény egyenlőre egy oltári nudli... ja... Apo mondta talán egyszer.. Telekomot nyárra nem érdemes tartani... ha tavaly nem 450 re adom az srvt hanem 430 ra akkor most van + 30 x milló a zsebembe...tanultam nem voltam "mohó" ezért ment 43 ért. a többit majd meglátjuk... üdv
Pénzügyileg kreatív és kiváló gondolatmenet!! Gratula Szabi2280, ha 20 évvel fiatalabb lennék biztos, hogy megcsinálnám. Igy vén fejjel nekem a pozíció elvesztésének félelme erősebb a mohóságnál...
Amit a fejesek bezsákoltak egész évben, azt most megvette tőlük a saját cégük jó drágán. Oszti is a zsebben plusz a jó fizu. Hát îgy el lehet karistolni. És most kezdődik elölről a folyamat.
Mtelekom