Igen utaltam rá, hogy nem helyén való a gyalázkodás amit teszel! Egy szintig jópofaság, de nálad elfajult egy kicsit. Olyan valakit gyalázol, aki nem tudja, nem teheti, hogy megvédje itt magát. Sajnos a fórumon ezt már sokan követik... Azt meg hogy igazad van e, vagy nincs, ebből a szempontból felesleges vitatni, ahhoz kell a másik fél is! Könnyű így rásütni valakire valamit, úgy mint rám is tetted és az sem igaz! Szerintem magadba keresd a hibát először!!!
én Tibor bérenc? Akkor szelektíven olvasod a topikot! Apo és bubu a megmondhatója, hogy mennyire szidom őket és veszekszem velük! Még a mai napig sincs normális netem! A régi telefondróton kóbászol be a net, persze nem az ígértek szerint...! Reklamáció meg nem lehet, mert a minimumot 14 Mbps-t megüti! Csípem őket nagyon....! (Állítólag az idén ideér a kábel...👍)
Megnyugodhatsz Szabikám, hogy soha senkit nem nyomtam fel, se itt, se az életben! Távol ál tőlem az ilyen, pedig volt itt olyan aki lehülyézett, stb. de őt sem! Máshol kapirgálj ez ügyben!! Kérdezz rá nyugodtam a modinál!
aki tudja (legyen az elliott, csárt elemzés, üveggömb, japán gyertya, gésa), hogy mi várható a tőzsdén (és nem találgat) az gyorsan multimilliomos lesz, kár, hogy ilyennel nem igen lehetett találkozni:):)
Mtelekom