Úgy látom beállt az agyhalott állapot, sajnos, hogy 400 alatt, köszönjük dt, köszönjük rékasi!:)) Az srv-ről persze egy rohadt szót sem szólnak, azt se tudjuk mikor lesz és milyen konstrukcióban... Undorító és szánalmas ez a cégvezetés
VALAKI KIFEJTI erősebben a véleményét akkor mehet a "gulágra"... ezért tart itt ez az ország! meg a Telekom árfolyam.... Szabinak legalább van egy 240000 es pakkja ami valós, joggal ugat és néha harap...
Szegény Szabival meg most találkoztam....május 7. éig kitiltották... elvonóra került! szegénynek azt mondták kulturáltabban... pedig nagyon visszafogott volt... még nekem ("Tibornak is tetszett) gyerekek... Tiszta RUSSLAND!!!
az osztalékhoz adalék: "A 4iG közgyűlése ma úgy határozott, hogy a társaság a 2021. üzleti év után részvényenként 29 forint osztalékot fizet. A teljes osztaléktömeg 2,97 milliárd forint. Az osztalék alapját a 4iG tavalyi évi 3,97 milliárd forintos adózott eredménye képezi." nem írom le mennyi volt az mtel 2021-s adózott eredménye és mennyi osztit fizet
én azt mondanám, hogy felfele megy, ha TA-t nézem, akkor kis felugrás és egy fejes a vízbe😃 Lényeg, hogy terv szerűen haladunk! 👍 Megjegyzés: A harmadik 381-nél, csak a kamikaze-k ülnek fel a vonatra!! 📈📉❓💣☂ https://invst.ly/y1y4e
Mtelekom