Ráadásul az EU-szerződésekben nincs olyan opció, amely lehetővé tenné a távozást az euróövezetből, így az euró elhagyásának egyetlen legális módja az lenne, hogy az ország azonnal távozik az EU-ból is. Görögország ugyan megtalálhatja a módját e jogi akadály megkerülésének, ám a tőkekorlátozások bevezetése és az ezzel valószínűleg együtt járó határellenőrzés mindenképpen az egységes uniós piaci szabályok súlyos megsértését jelentené - hangsúlyozták az EIU londoni elemzői.
Egyetlen módja, hogy a pénzügyi armageddon megakadályozható legyen
Délután kiemelten fontos amerikai makroadatok érkeznek és arra is figyelni kell, hogy a jövõ hétfõi és keddi szünnap miatt nap végén óvatossági pozíciózárások jöhetnek.
Sajnos én long párti vagyok, itt most van bőven lehetőség az ellenkezőjére.
Ha minden így halad szép jövő hétre számítunk, nap végi leütéssel még a Telko-nál is érvényes lesz a zászló, tehát a trenderősítő alakzat.
Érdekes, hogy még van képük Argrentínával példálózni. Argentína az iskolapéldája, hogy hogyan működik a jelenkori megszállás a nyugati világ részéről. Régebben seregekkel, fizikai erőszakkal. De régen is a hűbér volt a lényeges. A zsozsó. Mint ma.
Egon havi bontású Otília célára azért hajmeresztő, 2009-es mélypont érintése....
Még ha csak a fele teljesül is, akkor itt kemény téma lesz....
annak idején se hitte el neki senki célárait, bár rövid távon sokat téved, hosszú távon azért egyértelműen eddig jól látta a dolgokat.
Én is csak arra tudtam gondolni, hogy már arra sem veszik a fáradtságot, hogy feltolják shortnyitásra. Minnyá az elején készen áll a torta....
Most már nem is kell leplezni a szándékot, megbasszák a londoni fiúk a BÉT-et, előről hátulról, orrba-szájba, anál, orál, partyban és szólóban...
Mtelekom