Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 03. 23. 10:54

Richter topik  

Egy kis reménysugár:-)

Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
dlacix
dlacix péntek, 20:39
Nasdaq és S&P 500 már több, mint 5% mínuszban. DAX és BUX szintén 5% környékén esett ma. Mi lesz még itt hétfőn?
vaczak péntek, 20:14
Előzmény: #168214  Macus
Többek között az ezt büntetni hivatott hatóságot csesztette Musk és a DOGE, szerintem le is váltottak ott sokakat. Ha annak nem lett következménye, hogy az elnök saját lehúzós shitcoint indított, a kormányzati megrendelésekkel kitömött Musk pedig embereivel egy rakás érzékeny pénzügyi és nemzetbiztonsági adathoz akart, vagy kapott hozzáférést, akkor mi az akadály. Az egész família tele van korrupt ügyekkel és már az első ciklusban is kihasználták a lehetőségeket
vaczak péntek, 20:14
Előzmény: #168214  Macus
Többek között az ezt büntetni hivatott hatóságot csesztette Musk és a DOGE, szerintem le is váltottak ott sokakat. Ha annak nem lett következménye, hogy az elnök saját lehúzós shitcoint indított, a kormányzati megrendelésekkel kitömött Musk pedig embereivel egy rakás érzékeny pénzügyi és nemzetbiztonsági adathoz akart, vagy kapott hozzáférést, akkor mi az akadály. Az egész família tele van korrupt ügyekkel és már az első ciklusban is kihasználták a lehetőségeket
5000 péntek, 19:20
Előzmény: #168215  kovko
Egyetértek, de ezt nem Spillernek akartad írni?
kovko
kovko péntek, 19:10
Előzmény: #168212  5000
Az ott működő amcsi cégek sem tudnak ilyen léptékű árváltozáshoz rövid távon az éves üzleti terv szintjén alkalmazkodni. Ebből egy dolog lesz rövid távon: válsághelyzet és válságkezelés. 
Szerintem első körben úgy kivágják az amcsi melóst az utcára, mint a taknyot és leállítják a termelést. 
Biztosan nem termelnek olyan terméket, ami rentábilisan nem lesz készen, hiányosan meg nem értékesíthető, így csak raktárra mehetne az output, hogy aztán a gatyájuk rámenjen a raktárbérletre.
Á Frászt. 
Kivágják a melóst, aztán ha már áll a termelés és nem termelik a veszteséget, majd utána kezdenek el vakarózni, hogy honnan máshonnan az a bármi,ami ezután az EU-ból meg az ég tudja honnan drágább lesz. 
Csak amcsiban ritka a saját és ha a minden is bérelt és nem tudnak leállni, mert állva is termelik a horror veszteséget a bérletek ára miatt, akkor húzzák is le a rolót egyből.
Macus
Macus péntek, 19:05
Előzmény: #168208  Lizi
Belsos kereskedelem az ilyen . Ezt azert buntetik 
Treborn
Treborn péntek, 18:57
Teljesen biztos legyetek ebben 👌🏽
5000 péntek, 18:43
Előzmény: #168211  Spiller
Miről beszélsz?
Nem az egyik napról a másikra fog egy cég gyárat építeni, ez hosszú idő, tervezés, sok befektetés.
1. Ki garantálja, hogy mire kész a gyár, addig is kitart a vám?
2. Akkor is olcsóbb lesz Kínában gyártani, ha 100 % vám lesz. Munkabér, környezetszennyezés stb.
Ráadásul most mindenki betámadja azt, amiben jók az amcsik (pl. szolgáltatások).
Én nem látom, hogy hol fognak ebből jól kijönni.
Spiller péntek, 18:37
Előzmény: #168205  Macus
Tul egyszeruen latjatok a vilagot. Nem az van egx hülye került hatalomra. Terve van. Durva vagasikra van szükség. Bebas.. Tt egy kovet a pocsolyába. Usa hatalmas eros piac. Mindenki ott kuncsorog. Usa allamadossag egekben. A nagy resze  a kereskedelmi deficitbol van. A partnerek a hasznon allamadossag jegyeket vettek smi kamatozik. Usaba fognak menni a cégek, a vamok vedik a piacot a kulfoldiektol, nagyobb haszonnal is olcsobb tud lenni a hazai termek. Addig lesz vam amig ki nem egyenlitodik a kereskedelmi forgalom az adott orszaggal terseggel. Mar mennek targyalgatni. Mindez mellett minimum nullara akarja kihozni usa vedelmet ha mast nem ugy vegyek a draga usa fegyvereket. A durva vagas gyorsabban hozzza a gyigyulast. Sztem usa 2 even belul hasit. 
Donqatto
Donqatto péntek, 18:36
Szerintem meg tényleg olyan hülyék hogy azt hiszik ez a "gyógyszere" az amerikai gazdaságnak...
Beze
Beze péntek, 18:25
Na ebben 100%-ban egyetértek veled
Lizi
Lizi péntek, 18:17
Előzmény: #168155  kreta
Szerintem meg epp most lesz musknak behozhatatlanul nagy elonye gazdagodasban. Teljesen biztos vagyok hogy trumppal egyutt az a tervuk, hogy szetvrik a tozsdet, es a melyponton bevasaroljak magukat jo cegekbe, aztan egyszercsak jon a bejelentes hogy, "minden oke, csak vicceltunk" a tozsdek meg 4aketaznak, musk meg trump naponta keresnek milliardokat. Azt sem tartom kizartnak hogy most epp shortban vannak jonehany milliarddal, amit a "bejelentes" elott dobnak is oriasi haszonnal, mielott bevasarolnak longba es megindul a raketa
Beze
Beze péntek, 17:49
Előzmény: #168206  Lizi
Úgy értettem hogy ma. De ha engem kérdezel nem fog odamenni. 10ezer fölött zárt ebben a 2 nap szarviharban mindössze pár száz forintot esett ha a szerdai meg a mai zárót nézed. És ekkora esés nem lesz ám minden nap. 
Lizi
Lizi péntek, 17:43
Előzmény: #168109  Beze
Olyan nincs, hogy "addig nem megy le". Miert ne mehetne?
A reggeli csucstol a napi minimumig 6,8%-ot esett, még 2 ilyen nap es annyi a tl38nak is.
Itt sokan ugy gondoltak még tegnap is hogy ez 10ezer ala nem mehet, aztan 9705 volt a mai minimum.
Kina visszavagott trumpnak, es teljesen biztos vagyok, hogy az az idiota nem fog meghatralni hanem még jobban meghulyul, mert "majd ő megmutatja".
Macus
Macus péntek, 17:36
Előzmény: #168202  Spiller
Szerintem a republikanusok hetvegen beszelnek trumppal hogy papi ezt most inkabb ne feszitsuk tovabb, sot enyhitsunk kicsit , kina nem erdekel , de a szovetsegeseit is bunteti az usa, ami hosszutavon azt eredmenyezi hogy maga alatt vagja a fat … hovatovabb ha ilyeneket csinal a dollar uralma megkerdojelezodik es az kb omlast eredmenyezne egy 2008 nal rosszabbat 
botics
botics péntek, 17:22
Hát sajnos defenzív ide vagy oda, ez is kapott ma. Amikor ilyen helyzetben még az aranyat is adják, hát ott semmi sem menekül. Szerintem most az a nagy kérdés, hogy a 3 éve meglévő trendcsatornák validálódnak-e vagy sem. OTP,MTEL is megállt ott, ez is ott van. A mai napon nem akartak alá menni...
Beze
Beze péntek, 17:19
Előzmény: #168202  Spiller
Igen, részben igazad van. De a covidra, az ukrán háborúra, és egy elmebetegre nem lehet felkészülni előre.
Spiller péntek, 17:15
Előzmény: #168159  Macus
ez a tőzsde nem az az édibédi ami csak felfele megy, emlékszem amikor itt mindenki egymást fényezte 11-12 13ezres árfolyamokkal akkor mondtam a 9750 is simán benne van. sokan ezt személyes sértésnek vették el akartak hajtani, nem tudom ők egy sarokban szipognak vagy mi. A tőzsde kockázatos és a tőzsdék Ath-n vannak/voltak nagyobb a tér lefele.   Simán benne van 10-20% korrekció és még ott vannak a goromba hírek. Remélem nem országleminősítés van mert akkor ez csak bemutató volt. Napira akartam venni papírokat de nagyon nem éreztem otp-ből minusszal szálltam ki utólag okosan. Péntek van. Elsőre azt gondolom usa eu zárása után felmegy és megszólalnak a hárfák. ha nem akkor lesz még tüzijáték. 
DD
DD péntek, 17:09
Előzmény: #168097  Jack
Tökmindegy, ki miatt. Néha már azt hiszem, tényleg szimulációban vagyunk, és a chart irányítja a valóságot.

Topik gazda

kyra
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek