Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
tavaly az abbvie jelentésekor (előtte és utána 3 napban) 810 pontot (kb8,8%-ot) emelkedett, de ennel tovabb a jelentesig mar nem jutott, eves jelentes (feb vege) napja utan meg leküldték.
Ezt csak ide teszem, nem a ricsi topikba és egy skicc, vázlat! 5 perces időtáv, vonal grafikon, stb. Nem tökéletes, maradjunk ennyiben! Ne kereskedj ez szerint! :)) Jó esetben megvan a 3. szakasz, de lehet a ~260%-nál vagy előtte is, a lényeg, hogy a 161.%-t elérte és van egy kis oldalazó korrekció! Ez lenne a 4. szakasz, majd jöhet az 5.! Két helyet is vázoltam neki! Hogy valami kedvezőbbet is felvázoljak (nincs rajt), az 5. előfordulhat "dupla aljnál" a 3. szakasz szintjénél is! Ehhez azért a 4.-nek, magasabb helyet várnék! Azért mondom ezeket el, hogy nem olyan egyszerű előre megmondani mindent, mert az alap szabályt tele rakták kivételekkel! Ez érthető valamennyire, mert a kereskedés szarik a szabályokra ilyen értelemben, de azért legtöbbször a "határok között halad". A mai kereskedés eddig 1 perces chart alapján, de nem teszem fel: Reggel" felhúzás és lefelé azóta, egy csökkenő háromszög szerint! Leértünk a nyakvonal környékére, ami támasz szint! Most dönteni kell, hogy pattan, kioldalaz, vagy beszakad! Nincs vége a napnak és ébred USA. Gondolom erre várunk! Ricsi ... https://ibb.co/S6SGC0W
Hát ez nagyon gatya.... :( Mindenesetre tartom, nem lesz részemről stop-loss, sőt 10400-on tudtam picit bővíteni. A 2024-es beszámolót -és talán a közgyűlési határozatokat (kiemelten a jutalékra vonatkozót)- mindenképp megvárom Ideje lenne már egy stabil emelkedési trendnek! :)
Köszi, nekem az volt a fejemben hogy kint is gyártják. Most amúgy rágoogliztam és egy 2015-ös cikkben az van hogy a Richter a hatóanyagot szállítja ki. Hogy ez pontosan mit jelent az mondjuk még kérdéses, de ez a része biztos export.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.