Érdekes volt Hernádi záró beszéde a meglepetés...vajon mire gondolt a költő? "A Mol-csoport mindig híres volt arról, hogy amikor növekszik a vállalatoknak ártó bizonytalanság, akkor új ötletekkel áll elő, úgyhogy előállhat a vállalat néhány meglepetéssel, amiről most még nem is tudunk – zárta beszédét.
Nem osztom az optimizmust, mert sajnos a MOL-t a kormány rövidpórázon tartja, és a kecskeszakállas CEO bár néha látszólagos szabadságharcosként szeretne tündökölni, de masszív (kormány)s...nyalást végez (nem is tehet mást). MOL profitból van finanszírozva a költségvetés (egy része), és persze olcsó urali olaj sem folyna itt a MOL finomítókba a kormányunk aktív moszkva-barátsága nélkül. Szóval szoros a kapcsolat a gazdi és a kutyus között, és bizony rövid száron van a jószág, így nemigen lesznek itt történelmi árfolyamrekordok... pláne nem választási év előtt...pláne olyan választási év előtt, amikor megrezdült a hatalom eddigi stabil léce, és a kincstár már teljesen üres... elgondolkodtató, ugye?!
Kedves fórumtársak! Szerintem az örömnek is helye van a fórumban, nem csak a pesszimista hangoknak. Most van és remélem még lesz egy darabig helye az örömnek.
ez így volt BIZTOS.... viszont !.....HA NEM JÖN AZ a bizonyos szeptemberi nap....... SZÓVAL gari nincs semmíre, én viszont a lehető legbisztossabbra a 16+ 19,1 % ra (biztosra) mentem....
frusztrált? NEM.... A biztos hozam ért szálltam ki... 290!ezer db-al... most szebb lenne? igen,,,,, SOKKAL! de az a lové még biztosabban bearanyozódott.... csak 70 millát hozott?? ELÉG!!!!!!
Szabi, úgy senki sem tud örülni, ahogy te teszed. Magam részéről senkitől sem sajnálom az árfolyamnyereséget és osztalékot és sikert, így tőled sem... de ne haragudj, nem tudom elfelejteni (meg itt még szerintem jópáran) az MTel-es fiaskódat, amikor ennek a többszörösét vesztegetted el, mert elcsábítottak a magasnak tűnő állampapírhozamok. (amik valójában inflációval korrigálva már nem is voltak annyira kiemelkedőek.) Ez amolyan iskolapéldája a tőzsdei vs. állampapír befektetési témakörnek... bocsesz
Nagy az örömködés de ez tavaly is itt volt ilyenkor, én azért kicsit szkeptikusabb vagyok Én ha megtartom az oszti utáni időkre gondolok már mert az fogja igazán megmutatni hogy mennyi erő van mol-ban. Mondjuk egy tartós tűzszünet most benne van a levegőben , akkor nyilván tartás. Mindenesetre szép záró !
Szerintem egy kicsit frusztrált, mert ha jól emlékszem kb 430 forinton kiszállt a Telekomból, közvetlenül mielőtt megindult volna az árfolyam kb 200.000 plusz darabbal, pedig csak pechje volt, hogy huszonszázalék volt az állampapírkamat miatt elcsábult...
Van! Ugyan nem 25000 darab, mint neked. 45 évesen, azért komolyabb srácnak gondoltalak! Múltkor ahogy írogattál szimpatikusabb aki láttalak. Te vagy asoproni aki ingatlanozol is azt hiszem nem!? Le is okéztalak akkor, de most nem ne is haragudj.
sokaknak savanyu a szölö...... Majd mikó juniusban felveszem a közel 10 miskát osztiként nettóban... csámcsoghatnak..... van az a boxer alsó amit majd letolok nekik....!!!! :))))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.