Rossz a hasonlat. Nincs szüksége vastüdőre. A cég jó állapotban van, az eredményét az adók terhelik. Akvirál, befektet, fejleszt. Könyv szerinti értéke folyamatosan, az árfolyam emelkedését lényegesen meghaladó mértékben nőtt 2019 óta. Inkább víz alá szorított labda jutna eszembe róla!
Azt azért ilyenkor elfelejtitek odaírni, hogy az OTP 25.000 is volt idén és 9000Ft volt 2023 tavaszán. Ez a szutyok 2380 volt és most küzd, hogy 2800 felett maradjon. Az OTP full longos pályán mozog, a MOL meg vastüdőn van épp, hogy ne forduljon atom nagy medvébe.
Nem olyan rossz csak az OTP pillanatok alatt képes visszakapaszkodni 25 ezerre. A MOL 3 ezer-ről esett eddig és még képtelen visszakapaszkodni az OTP megtette nem egyszer. Én ahoz tudok viszonyítani ahol eladtam az OTP-t novemberben. Ha maradok OTP +18% De mivel mol-t vettem +7% mai állapot szerint kalkulálva Tudom lehetne rosszabb is...
-Jó napot! Private Banking friss:-MOL napi: Visszatesztelte a meghatározó emelkedő
trendjét az árfolyama 2812 körül.
Egyelőre ez a szint megállította az esést, de ettől
még nem vételes a mozgás.
Amíg a 2812 felett van, addig a trend élhet, és
megmaradhat az esélye egy újabb long hullámnak.
Napokon belül döntési helyzet jöhet, mert vagy
megpattan vagy törik a trend.
Érdemes követni a vékony zöld emelkedő
trendvonalat, amikor az is törik, akkor irány a 2656.
Ellenállások: 2969; 3125; 3281.
Támaszok: 2812; 2656; 2500; 2375.
ismerve a makrogazdasági folyamatokat én a továbbra is valahogy ezt az ívet látom bele: https://invst.ly/19f-lz itt hetesen is ugyanaz a lefordulás mutatkozik, mint naposon.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.