Nem mindenki shortol, én például elvből nem, de ettől függetlenül, ha pozíciót zár a longos, vagy szimplán nincs vevő, mert kivárás van, akkor is esik az ár. Nem mindig a shortosok a bűnbakok, egyébiránt meg a legjobb vevők (-:
Pakolják tele az eladóit, a robot meg lefelé kötöget és romgolgatja az árfolyamot. Persze bármikor változhat a kép, de egyelőre nem a 3 ezer feletti kitörés irányába mutat. Legjobb 5 vételi ajánlat
Az nem lehetséges, szerinted, hogy most azon sokaknak a gondolata nem fog esetleg bejönni, akik beálltak shortolni, hogy 3000-ről majd úgy is lefordul? :)
Én is ezt gondoltam első körben és gondolom még sokan mások, de sajnos a tőzsde világa úgy működik, hogy amit sokan gondolnak annak ez ellenkezője fog megtörténni. Ez népi megfigyelés (-:
3000-es csúcs megérintve, jöhet a korrekció 2900-ig. Én azt gondolom, míg nem látják a Q4-es számokat a befektetők, addig ennyivel kell beérni, ez is szép menetelés volt 2600-tól. Folyt. köv. a beszámolót követően, csak az irány kérdéses.
3000-es csúcs megérintve, jöhet a korrekció 2900-ig. Én azt gondolom, még látják a Q4-es számokat a befektetők, addig ennyivel kell beérni, ez is szép menetelés volt 2600-tól. Folyt. köv. a beszámolót követően, csak az irány kérdéses.
.. nézd meg a telekom chartját: évekig 300-500 között mozgott, most meg 1400 felett jár. Egyszer minden minta megszakad. Lehet, hogy a MOL-nál ez a pillanat az, lehet, hogy nem. De az biztos, hogy nagyon alulértékelt. .
Sziasztok Jövő hét pénteken jelent a MOL. Előtte felszokták húzni az árfolyamot, talán már azt látjuk. Utána akár jó, akár rossz mindig esik az árfolyam, vissza szokta adni az emelkedést. De azt se feledjük, hogy TS34 3066ft. Ha kiütik a certit, jelentésig , utána akár 100-150ft-ot is eshet, mert volna miből. Én a 2023-as 3190 főlé várom szelvényvágásig. Szép napot
2650 es 2950 között van a konform zonaja ez sem rossz mert 10% . Ettol feljebb mar csak osztalekkal megy es vagas utan tobbet esik. Evek ota ezt jatsza. Nagy hir nelkul nem megy. Ne feledjuk a tozsde kockazat, aranyos vagy sem a kockazat a hozammal? Mindig ez a kerdes. Tuti netto 6,5% pmap a bazispont. Ez az origo. Alapkerdes 4 ev alatt mennyit hozott nettoban mol es mennyit pmap. Ezek tenyek a tobbi csak vagy es lazalom. 2650en veszek vagy ha 3k felett gyorsvonatkent beindul. Bar lasd richter mai napjat.
Ne viseljen meg par sikeres minuszolasa. Durrantottam neked pluszokat ha ennyire zavar. :) pedig nem nagyon nyomovatom. ne torodj Firkabacsikkal. Sokan kivetitik a vagyaikat a reszvenyekre es sorskozossegekben keresik a megerositest *ugye jol dontottunk"
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.