Nem úgy néz ki, mint amiben ma olyan hatalmas erő lenne. Voltak próbálkozások, de egyre jobban fulladt kifele, most meg ez a szint tartja már egy ideje, de ha sokáig terhelik, egy idő után lehet elengedik. Írtam tegnap, hogy jöhet - e ma a 44k, de nyilván erős túlzással élve csupán, viszont jelen állásból indulhat némi lecsorgás, vagy egy esés a nagyobb támaszokig, onnan meg aztán fene tudja, hogy megint visszapattanunk - e. Langyosvíz van, Augusztus közepe, készülnek az emberek a napfogyatkozásra.
Punnyadós nap van... Oti bealudt MOL pihen Ricsi is CBK csak nem akar esni... Na de a fejem! Az mindjárt leesik. Át is megyek a cukiba egy kávéra. Ja! Meg ti estek megint egymásnak. (ismét)
ha visszaolvasol, semmilyen minősítést nem írtam, sőt azt sem írtam, hogy hagyja abba. Annyit kérdeztem, van-e olyan funkció, hogy bizonyos emberek hsz-eit ne lássam. Mindenki azt csinál és ír amit szeretne, én meg szeretném hasznosa(bba)n tölteni a fórum időt.
Én azt hittem sokáig, hogy aki tőzsdézik és/vagy abból él, azok értelmes, kiművelt emberek. Sajnos nem; olyanok, mint a gyerekek, vagy bárki más, ahol jelen vagyok a világhálón forumokon, vagy akár a hétköznapokban. Azért továbbra is olvaslak Titeket. Néha nagyon szórakoztató:-).
OTP részvényesek ide!