Nem tűpontos még, ahogyan az sem,h USA esést nem követte le az OTP A valódi dupla tető 45700-nél lakik. Ha megnézed USA mozgását, általában soha nem egy csökkenő tetőről rottyannak alá, hanem benéznek egy prémium "emelt szintű" kiszállót, és onnan hullanak alá. Gondolom nem akartak 43700-44000ről még rottyanni, jönnek a vevők! Jönnek. Ezek a NAGY vevők (20-25MRD értékben) hol voltak 40-41k körül? Nagy valószínűséggel itt voltak, jártak keltek, csak amíg nem volt kötelező, vettek olcsóbban, most már nem tudnak olcsón venni, hát veszik itt, ahol jár, ahol éppen jár. Az előbbi Iráni Mondat,h "USA veresége", szerintem Izrael ezé van befosva. Megy a szájkarate, hogy saját fegyver arzernál kiépítésén kell gondolkodniuk, meg USA-tól függetlenül. Ha USA-tól függetlenednek, Irán leigázza őket. Irán megmutatta, hogy képes legyőzni a NAGY USA-t, big picture omladozik. Hogy védené meg így Tajvant is, ha Iránnal sem bírtak? Kína nevet a markába.
az elmúlt 30 nap kereskedési átlaga 14:00-ig 6,5 mrd, ma pedig 11 mrd. elmaradnak a befektetők? ja hogy már nagyon adják... de ugye pont annyira veszik, mint adják...
akkor minden csillag együtt áll, meg kell venni azt a shortot ! ha igazad lesz és esünk, már veszem is a long certit, én inkább erre fogadok; mondjuk nem tudom miről beszélsz hogy elmaradnak a befektetők, mikor a forgalom meg nem ezt mutatja
ok, de az 50k célár nem kőbevésett...ilyen alapon, ha biztos lenne az 50k akkor mindenki csak venne és nyugodtan hátra dőlhetne, mert év végével tuti, megvan az 50k, 100% biztos profit :) Hozzáteszem én is a 50k célár miatt vettem OTP-t 41600 on..
Azért csak okosan.. Elvileg ez lenne az 5 . Eliott hullán... Ez elvileg rövidebb is mint a korábbi 3. Én már shortra készülök.. Elég jó mutató a short / long certik volumene. Összesítés: Kereskedési Volumen Summa (db)
Long (TL) Certifikátok Összesen: 8 174 db
Short (TS) Certifikátok Összesen: 5 390 db
Mindösszesen: 13 564 db Kezdenek felbárodni a Shortosak.. És a Long forgalom se mind "vétel"... De még mindig sold out a legjobb longok... Amikor azt már "Kinyitják" akkor az jelzés a shortnak... Realitálják a long profitokat (ez a vége a 5. hullámnak... )
Akkor beszéltünk, amikor a snow board-os baleseted után gyógyulgattál. Cikkekben már nézegettem a certizés leváltásának céljából, de még nem látom át a határidős kereskedés összefüggéseit.
A certik ügyes átkötögetése nagyságrendekkel jobb eredménnyel kecsegtet mint a töréspontok keresése, Még akkor is, ha részvény darabszámmal kereskedsz velük.
OTP részvényesek ide!