Beze pl. ingjét gatyáját eladja, hogy poziba léphessen, ha a napos SMA200-ig lemegy az árfolyam. Nálam ez van feljegyezve fejben a nickjéhez. :D Jól emlékszem?
"Akkor ébredtem csak rá, hogy a technikai analízis nem működik, amikor egyszer fejre állítottam a chartot, de ekkor sem kaptam a korábbitól eltérő választ."
Én Short-Fomo-s vagyok, pedig ez a daytrader halála, legyalulása, idővel. És ezzel tisztában vagyok. Az ittlévők többsége meg szinte csak longol, a long beszállót keresi, mert ez a big picture, a realitás. Ez van.
Szerintem sem. Informatikus vagyok, akinek több szabadideje van a kelleténél. És részben itt a pf-en ütöm el az időmet. Egy kolléga kérdezett, hogy mi a helyzet a certikkel, miért nem kel el a cucc, ha a vétel-eladás teljesülhetne, mint a piacon. 11000-ért ad valaki valamit, akkor a 11250-es vevő miért nem viheti el? Én erre írtam le a logikus választ, hogy van egy úgynevezett árjegyző, aminek van két oldala (vételi és eladási értéke), ez között kell lenni a 11000-nek. Majd zoltán jött 2 Buffett-es hülyeséggel, amire reagáltam finoman és szintén nem trágár módon. Nincs harag.
Ne szemelyeskedjunk . Lehet egyeterteni vagy se ennek hangotadni . Lehet vitatkozni , ezert van a forim. Nem kell mindenkinek ugyanazt gondolni akkor nem tozsdenek hivnank :D
OTP részvényesek ide!