Gondolod, hogy végre áttöri a 42k - s ellenállás a kövi körben? Most épp kezd egyre jobban beszűkülni, szóval esélyes, hogy valamerre mozdulni fog egy nagyobbat, bár az az ellenállás visszateszt még nem valószínű, hogy ma lesz. Ellenben, ha vissza tudna menni 41k fölé és ott zárni, már az is jó jel lehet.
Kis long certijeimben ülök én is, csak elnézve a piaci hangulatot és a mozgásokat már magam is készítem, hogy így lesz még egy darabig. Pedig tegnap már elkezdtem agyalni hogy kiszállok némi haszonnal, csak a MOL jobban lekötött és annál sikerült is elcsípnem a tetejét, viszont közben az OTP meg szépen bezúgott délutánra. Most pattant egyet megint 40 600 körül, de fene tudja mi lesz, innen jöhetnek most még eladók, hogy na az előbb nem, majd akkor most kiszállunk gyorsan ebből már. a 40k meg olyan szép kerek egész szám...
m15 -ön lerajzoltam ezt a logikát, ezt az alászúrásos akármit, piros karikákkal, és a zöldülést https://kephost.net/p/MjQyODI1Nw.png lemegy az előző alj alá, de visszajön, és következő alkalommal már nem megy alá, mert van elég vevő. Per pill nincs mihez viszonyítani, mert nincs előtte másik alj, így önmagához viszonyítjuk, hogy hátha dupla aljat produkál 40600-nál. (naposon nézve az egy napos alj) szeretik a szélesedő, impulzívabb mozgásokat, zsiráfnyak effektus. ÉN a legerősebb támasznak 40000-40200-t gondolom. Onnan ismét megnyúlhatna a zsiráf nyaka, csak jöjjön valami + hír is, az kelleni fog. Itt jól látható, hogy miért írkálták többen, hogy 42k longhatár. Az az utolsó zsiráfnyak szint, ami fölé már nem tudott menni 41800-41900 körül mindig elakadt. Mindent USA irányít, az OTP-t is, ha öntés jön, robotkák öntenek, nem lesz kérdés.
Válaszolok helyette. A támasz alá szúrt, de ha vissszajön, vételi erővel, akkor ezzel az alászúrással szerez egy kis lendületet. Tehát a vevők nem 41000-nél várták a beszállót, hanem 40600-40800 között. Kis eltérés, de ez is valami. Gyakorlatilag a leszúrás válik falssá, és validálódik a long. De ehhez megerősítő gyertyáknak kell jönniük, legalább 1h zöldülés, építkezés, emelkedő aljakkal, és vissza kell ballagni 41070 fölé. Támaszból ellenállás.Ellenállásból támasz. Ha volt is shortos, shortos itt stoppol, mert ha visszaveszi az ellenálást, akkor megerősített támasszá válik, tehát 41k -ról patt. De ehhez vissza kell jönni 41070 fölé
Az ábrát sajnos nem tudom értelmezni, ha kisegítenél, plíz. Amúgy az oti most télleg elszakadt, iránnal még konvergál, de kb. semmi mással. Kéne nagyon az a béke, de Irán is látja, hogy úgy eteti trumpot, ahogy akarja. Meg netanjau is látja, igazából mindenki látja és megeteti azt a barmot. Worst case: akkor lesz ennek vége, ha trumpot háttérbe szorítják otthon, ami sajnos év vége... (nyakig ülök long certiben).
Az ábrát sajnos nem tudom értelmezni, ha kisegítenél, plíz. Amúgy az oti most télleg elszakadt, iránnal még konvergál, de kb. semmi mással. Kéne nagyon az a béke, de Irán is látja, hogy úgy eteti trumpot, ahogy akarja. Meg netanjau is látja, igazából mindenki látja és megeteti azt a barmot. Worst case: akkor lesz ennek vége, ha trumpot háttérbe szorítják otthon, ami sajnos év vége... (nyakig ülök long certiben).
OTP részvényesek ide!