Van egy furcsa ellentétes irányú mozgás indexek estek, de az olaj is esik. Ha "Beterelés", akkor tényleg lehet long, nem árt figyelni. Pont erre való a stop.
jo gondolat... szerintem az van hogy az etedeti narrativa változott... pl mar nem decentralizalt es egyre jobban koncentralodik a nagy entitasok kozott...
Long szempontból USA a minta. Napos aljakat tartani kell, ez a long alapja, vagy legalábbis oldalazni, ha nem is emelkedni. Na ezt az OTP nem tartotta. Tökéletesen látható 41070 alá bejött (tegnapi Z), és stop.
Durván erre a piros vonalra esett rá, ahol a zöld karika van. 40600, a nagy zöld gyertya alja. Egyelőre 40600 dupla alj. Ha long, akkor vissza kell menni északra, és kitörni.
Engem a csökkenő tendencia zavar, ami a zöldnél érhetne véget, vagyis egy magasabb bázisról el kellene indítani azt a longot, de minek indítaná? USA T+45 napot ment longban, míg az OTP tehát 45 napja szutykol lefele. én is jelöltem a fülescsésze lehetőséget / inverz fej váll. Vissza kell mászni a napos közép fölé. Meg kell állni az alj felett.
OTP 1D: https://kephost.net/p/MjQyODA2OQ.png A mágikus 'sávtető' tűpontos érintése után jött a vételi erő, vagyis az öntés. csökkenő tetők, csökkenő aljak, jelenleg még ez a big picture. Ha az ék játszik, a kitörés visszatesztelése: a zöld zóna támaszthatná, ha akarja, ez 40000-40700 Ha long van, akkor a piros csatiba visszajött, egy inverz fej váll - emelkedő alj bázisról jön a long erő. Ehhez valószínűleg iráni béke kell, ami ha nem jön, akkor csattanás. Jön a 3. hupli: elliot 5.
OTP részvényesek ide!