Tudom, hogy nem törvényszerű. Csak ugye itt az előző napok csordogálása alapján szerintem sokan ezt a forgatókönyvet várják. Na, majd látjuk, hamarosan go.
Tavly kb 1000 ft volt az osztalék vagy éppen kicsit kevesebb és a részvény ára 27k körül vot nem esett vissza most az osztalék asszem 1071ft nem sokkal több és a részvény ára 41100 akkor nem hinném hogy visszaesne....szerintem az elején lehet de meg fogják venni
azon gondolkodám, amit látok indi vajon tartalmazza már az oszti leesését vagy se ? mert ha már benne van akkor egy acélos 40800 körül van az első vétel (ami +700 as nyitót jelent rögtön)
Ja, látod mióta automatikusan olvassa be a google táblázatok nem tudom kirakjak-e pénteken :-) =VALUE(REGEXREPLACE(IMPORTXML(https://www.erstemarket.hu/termek/117945/EBOTPTL110; "(//table)[7]/tbody/tr[1]/td[3]//strong[1]"); "[.]"; ","))
Régen ez előző munkanap már kint volt, ha jól emlékszem. De lehet, változás van, mert már a hetit sem rakják ki pénteken. No mindegy, türelmes vagyok. Lejjebbb egy ezressel, kb. igen, de hát a könyvelés... :)
OTP részvényesek ide!