április 17 közgyűlés.... május 15 q1 eredmény.... izgi időszak jön.... bejelentés is jöhet akár akvizícióról. SRV ről is várható valami , tekintve nem tűnik el a hatása a háborús sokk közepette
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart DAX +3%, ritkán lebegtetik ekkora +ban. Short trendnél megfigyelhető a 20-as tető szutykolás, ami most is. 23360-23340-23320, hiába a visszapatt, big picture: lefele. 23200-at illene visszatesztelnie. De a 22880 sem elképzelhetetlen. Profitrealizálás: friss packok megvétele 22800-23000 között "olcsósítás". És igen, letérdeltem a DAX-ban, ez van, az élet megy tovább. Úgy tippelgetek, hogy lehet akár +4-5% is ma? A fene se tudja. De ha mégis olcsósítás jön, akkor az OTP is csorogni fog, Buy the Dip.
Megérte bátor pilótának lenni? +2600 pötyi Mi van akkor, ha tovább megy? Kimaradsz. És ha mégis berosál, mert Trump holnap meg támad? Akkor visszaveszed 35k-nál megint, vagy alatta.
Feleslegesen vitázol velem. 35k-nél vételt javasoltam, az, hogy ki hol adja el, akár majd 30k-nál ordít a MArgin call, az a ti dolgotok. 37k megvolt? Meg, innentől papírforma.
Már csak 37.200. Szerintem 36.500 körüls tabilizálódhat ameddig nem jön hír. De a wallstreet journal szerint már az emiratusok bevonul és megakarjak győzni trumpot, hogy folytassa és az ázsiai és európai szövetségeseket is bevonják. Irán reggelre bombázta a kuvaiti nemzetközo repteret, bahreint és sorolhatnám. Kételkedtem benne, hogy kis B hullám után egy erős C hullám jön. De ha igen akkor sajnos 32.300 a tippem.
Tiszta sor, meg nagyjából nincs meglepetés, tapasztaltam már én is ezeket. Nem véletlen adtam el 37450 körül, én sem gondolom, hogy ma felé megy. Olaj szép lassan kúszik fel... Meg inkább emiatt sírjon a szám, minthogy kicsapott certi miatt. Játszós 100 db TL119-et betettem vételre, de mondom, ez már orosz rulett 3-4 golyóval, szal 9-kor vissza is vontam. Jól tettem, elindult 2600 körül, majd bezuhant 2100-ig, most is ennyi.
Nem írtam ilyet. Én a 35k vételről beszéltem, napok óta. Hogy a bátor pilóta 4. alkalommal is megveszik és stoppol maga alatt 500-al. Feláldoz ennyit a korábbi nyerőkből. DAX +3%-al lebeg, aki tudja mi a szitu, aki tudja, hogy esetleg csak Trump beszélget magával, merthogy Irán csak "elméletben" tárgyal, ha mégsem, akkor DAX +3%-ból nem marad semmi, akkor az OTP is masszív dél. Lehet holnap jön a 40000, vagy 2 hét múlva a 41500. Én kockázatkerülő vagyok, 4. alkalommal 35-38k TP: nem érte el 10 pont hiányzott, ahogy emelkedett 100-akat, stoppal mentem volna utána, mindenki ezt csinálja. 37000>36500 37300>36800 37800>37300 37900>37400 ha 37400-re lebólint -600 ígyis-úgyis.
én is így látom. emelkedésben vagyok érdekelt, de én most inkább egy short beszállót keresek -továbbá, hétvégére mindent leépíteni, megtanította már ezt a szuper trió közel keleten-
Általában, legkorábban 9:05-nél van árjegyző, előtte soha. Régi tapasztalat. Az, hogy miért nincs 9:10-15kor sem még, a csapkodás miatt, ami szerintem vicc, mert mint írjátok, ennek reál pörögni kellene, ahogy az árfolyam megy, mégis elveszik, így buktok, "nem realizáltan", Sajnálatos, dehát ez van, ezt kell szeretni. Ha 35000-ről vetted, piacin rádobod, eladja ahol eladja. Lehet pont mákod van, és akkor bújik elő, amikor 37800-nál jár az OTP. Vagy 37000-nél..-800 pötyi... benne van. Ha csak Trump szerint van vége a háborúnak, akkor VIP kiszálló, kasszazárás. Az én ajánlásom 37k-ig szólt, aki felette realizált, mind-mind bőséges nyerőt tettek zsebre. Tehát örülj,ha 35k-ról vettél, és akár 37470 is bejött, eladtad. értem hogy -500, ne bánkódj, más meg pislog a 40000+ pozijára.
Tamás azt mondod 36.500 utan ujra felvihetk 38-ra? Én tegnao vegig hallgattam a védekmi minisztert, annyira elkeserítő volt, hogy nem szálltam be és dobtam 34.950-es vételt már reggel előtte. Most mérgelődöm mert kb fél millióval szálltam volna ki leadózva.
Szerintem ezzel a 37990-nel meg is volt a teteje ismét egy időre. Majd délután irán cáfolni fog, kiderül, hogy Trump csak a portással tárgyalt és a perzsák mégis lövik a szorost és megyünk vissza 36 alá...
A DAX topic ettől zengett: 21920 DAX dupla alj, mégis shortoltam... mára 23300+ OTP 34600 dupla alj! Te szoktad írni, csak látni kellett volna, tegnap meg 35k "megtartás". https://kephost.net/p/MjM0NDQ3Mg.png DAX topicban írják: long trendben, 3 piros gyertya után már nem shortolunk, akkor úgy látszik, ez itt is igaz. Bátor pilóták húzzák a stopot, most figyeljetek! Bátor pilóta kimaxolja a poziját. 36500, 37000, jönnek fel a stoppok alá, ha visszanéz, szerva itt-csere ott.
Én nem mertem belevenni 35k-nál. Meghaladja a kockázattűrő képességem ez a csapkodás. Van 400 TL certim kb. 38k-nál beragadva, legalább az kiolvad lassan. Most meg azért nem merek venni, mert ez nagy emelkedés volt és lehet nem sok van már benne mára. Túl sok kiszámíthatatlan idióta van ebben a háborúban, egy is sok, de itt három is van. R: 37080
OTP részvényesek ide!