Sok a "zűr" körülötte: leállások, rossz ügyfél megítélés. És ha politika mentesen nézzük (ahogy nem lehet): piaci alapon ez nem ott tartana, ahol. Én kerülném.
Bottal sem piszkálnám. Igaz, hogy olcsónak tűnhet (investing szerint P/E 6,3), akár bejöhet egy felpattanás is. Viszont gyakorlatilag a bevezetés óta esik. Eddig jókat lehetett veszteni vele, ráadásul a kormányhoz köthető, és egy elbukott választás sem tenne jót neki szvsz. A forgalma kisebb, mint a Nyomdáé.
Olvasd el az aktuális HVG cikkét ahol végigveszi mi várható egy kormányváltás esetén és milyen esélyek vannak a vagyonvisszaszerzésre. Mindenesetre én kerülöm a hasonló papírokat.
Ti mit gondoltok az MBH papírról. Sok "hozzáértő" emlegeti a környezetemben. Én személy szerint nem mernék venni Kíváncsi vagyok azért itt, ki mit gondol
Ha USA-t rommá verik, OTP-t egy már meglévő becumiztató esésnél még jobban. Hidd el. Leírom újra. Ha USA-t rommá verik, az OTP-nek meszeltek. Kb. hasonló erőlködés megy, mint amikor 19600-ról beesett 15500-ra? majd jött a 18600, látod, ott döntést hoztak, és fordultak. 19600*2 = 39200 én erre sokszor hivatkoztam, nézd meg az utolsó, a leszakadás előtti aljat: C 39300. Szerintem nincsenek véletlenek.
a cikk nem almát almával hasonlít. Mindenütt a magyar operáció eredményét kéne nézni..... mert a többi profit nem innen jön. OTP nek van a legnagyobb leány hozzájárulása kb. Illeve arányaiban ricsi royalty se kevés, molnál viszont súlyosabb a magyar eredmény
OTP részvényesek ide!