En is dobtam tbsz miatt mindent amit '22 es '23van vettem. Most vagy valtok usdre es usa papirokra remelve h a forint is gyengul majd egyszer ha lesz kamatcsokkentes vagy remenykedem h marci es a vezer osszehoz egy izmos bankadot foltozgatni a koltsegvetest. Bizom a fiukban
Öt évi adót megspórolni határozottan megéri a macerát. Én közel 30 millió adót fizetek majd májusban és nagyon fogom sajnálni odaadni a nehezen megkeresett pénzt. De mivel a normál számla hozamából élünk a családdal, így nincs más választásom, normál számlán is kell kereskednem...
én, ezért nem foglalkoztam a TBSZ-el....macerás! Igaz hogy így befizetek májusban 1, 15 milla adót...de azt ma bőven megkerestem! 2 nap alatt 2,68 milla lett a plusszom!
Jóval többet, de szerintem is korrigálnia kellene és utána fel. De újszülötnek minden új. Ismétlem, ezek új vevők lehetnek. De záróban beejthetik egy kicsit.
Ezek új vásárlók. Nem foglalkoznak azzal, hogy eddig mi volt. Csupán összehasonlitanak és van egy elképzelésük arról, hogy Mennyit ér az OTP. És többet mint tegnap.
Itt akkor lesz rakéta, ha egyszer közelít az OTP a 2000MRD-os bevételhez, vagy a 3000MRD-hoz. Akkor a 8000-et elfelejthetjük, vagy majd 1/10-elés után lesz 8000:D.
OTP részvényesek ide!